loading.gif
mobile-banner-bg

Yüz Yüze 100 Gün Programı Kapsamında Arnavutköy, Beylikdüzü, Eyüpsultan, Silivri Ve Sancaktepe İlçelerimizin Seçim İşleri Birim Toplantılarına İştirak Ettik

...
01 Eylül 2022 - Perşembe

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı’nın başkanlığında 39 ilçemizde genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantılarımızı bu hafta Arnavutköy, Beylikdüzü, Eyüpsultan, Silivri ve Sancaktepe ilçelerimizde gerçekleştirdik. Toplantılarımız İl Seçim İ

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı’nın başkanlığında 39 ilçemizde genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantılarımızı bu hafta Arnavutköy, Beylikdüzü, Eyüpsultan, Silivri ve Sancaktepe ilçelerimizde gerçekleştirdik. Toplantılarımız İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, 3 Kademe İlçe Seçim işleri Başkanlarımız ve 3 Kademe Mahalle Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımları ile gerçekleştirildi.

Önümüzdeki dönemlerde seçimler için yapılacak stratejik planlar ve yeni sandık eğitim modellemelerinin ele alındığı toplantılarda Seçim İşleri Başkanlığımız bünyesinde devam eden projeler hakkında bilgi verilerek değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, Ülkemizin bugüne kadarki kazanımlarını korumak ve evlatlarımızın geleceği için 2023 zaferi boynumuzun borcudur. Çok çalışarak daha fazla kenetlenerek zafere ulaşacağız inşallah.” dedi.

Toplantıların kapanış kısmında ise Başkanımız Karslı, 3 Kademe İlçe Seçim İşleri Başkanlarına ve Mahalle Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek görüş ve önerilerini dinledi. Dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.