loading.gif
mobile-banner-bg

“Yüz Yüze 100 Gün Kampanyası, 2023 Şahlanışının Nişanesidir”

...
03 Eylül 2022 - Cumartesi

AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Programda konuşan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, “İstanbul, kuruluşumuzdan bugüne tüm zaferlerimizin olduğu gibi 2023 seçimlerinin

AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle gerçekleştirildi. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz başta olmak üzere çok sayıda teşkilat mensubumuz katıldı.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, kürsüye çıkarken “Biz sokaklarda senle büyüdük, Yağmurda yürüdük, Sevdanın gördük en kralını da” şarkısıyla karşılandı. Daha sonra konuşmasının bir bölümünde ‘Yüz Yüze 100 Gün” kampanyasının şarkısı da olan “İstanbul Kalbimizsin” şarkısı söylendi. Şarkıya Cumhurbaşkanımız Erdoğan da eşlik etti.

AK Parti'nin, milletin kurduğu, iktidara getirdiği, verdiği destekle nice badireleri atlatmasını sağladığı, bunca eser ve hizmeti üretmesine fırsat verdiği bir parti olduğunu söyleyen Erdoğan, AK Parti'yi güçlü kılan bu vasıflarına sahip çıktığımız müddetçe karşımızda kimin olduğu, önümüze hangi engelin konduğu çok önemli değildir. dedi.

KAZANACAKSAK KENDİ GAYRETİMİZLE KAZANACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında seçimi kazanmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, Kazanacaksak kimseden medet ummadan, kimseden inayet beklemeden, kendi gayretimizle kazanacağız. Şuna inanacağız: 'Bütün tuzakların üzerinde bir tuzak vardır, o da Rabb'imizin tuzağıdır.' Biz buna inandık ve bununla yola devam ediyoruz. Sandıktan yine birinci parti olarak çıkacaksak bunu milletimizle olan muhabbetimizi daha da güçlendirerek gerçekleştireceğiz. ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen Yüz Yüze 100 Gün projesini, bu minvalde atılmış çok kıymetli bir adım olarak gördüğünü vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Sizlerden vitesi biraz daha yükseltmenizi, her gününüzü, her anınızı 2023'e odaklı bir şekilde, en güzel şekilde değerlendirmenizi istiyorum. İstanbul'da toplamda 98 milletvekili vardı. AK Parti olarak biz bunun 43'ünü aldık. CHP 28'ini aldı. İP 8'ini aldı. MHP 7'sini aldı. HDP 12'sini aldı. Şimdi bize bu rakam yetmez. Allah'ın izniyle sandıkları öyle bir patlatalım, öyle bir patlatalım ki inşallah İstanbul'da yarıdan fazlasını biz almakta kararlı mıyız? İnşallah bu kadro bunu başarmaya muktedirdir. Rabb'im yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ

Salonda bulunanlardan ayağa kalkmalarını isteyen Erdoğan, Bütün Türkiye'yi ayağa kaldıralım. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. diye konuştu.