loading.gif
mobile-banner-bg

Yerel Yönetimler Başkanlığı Meclis Üyeleri İstişare Toplantıları Devam Ediyor

...
09 Aralık 2021 - Perşembe

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında İstanbul’un tüm ilçelerinde meclis üyeleri ile bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başlatılan Meclis Üyeleri istişare ve Değerlendirme Toplantıları k

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında İstanbul’un tüm ilçelerinde meclis üyeleri ile bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başlatılan Meclis Üyeleri istişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında Tuzla ve Sultanbeyli ilçelerimiz ziyaret edildi.

Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında Tuzla ilçe başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Yerel Yönetimler 1. Bölge Başkanı Osman Savul, Tuzla İlçe Başkanımız Talha Tayfur, Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı ve meclis üyelerimiz katılım sağladı. Verimli geçen toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Yerel Yönetimler Başkanı Dr. Maliki Ejder Batur, Tuzla Meclis Üyeleri İstişare Toplantısının ardından Sultanbeyli İlçe Başkanlığında Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılım sağladı. Sultanbeyli İlçe Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yerel Yönetimler 1. Bölge Başkanı Osman Savul, Sultanbeyli İlçe Başkanımız Ali Tombaş, Sultanbeyli Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin ve meclis üyelerimiz eksiksiz katıldı.