loading.gif
mobile-banner-bg

Vatandaşlarımız İle Bayram Mutluluğunu Paylaştık

...
14 Eylül 2022 - Çarşamba

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımıza bağlı bulunan İlçe Engelliler ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezlerimiz Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımıza gerçekleşen ev ziyaretleri ve telefon aramaları ile bayramları kutlandı.

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımıza bağlı bulunan İlçe Engelliler ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezlerimiz Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımıza  gerçekleşen ev ziyaretleri ve telefon aramaları ile bayramları kutlandı.

İl Yaşlılar Koordinasyon Merkezimizin koordinesinde binlerce değerli büyüklerimize ev ziyaretleri yapılarak hayır duaları alındı. Binlerce büyüğümüz ise telefon ile aranılarak hasbihalde bulunuldu.

İl Engelliler Koordinasyon Merkezimızın koordinesinde engelli kardeşlerimiz ve ailelerine ev ziyaretleri gerçekleştirildi. İlçe Engelliler Koordinasyon Merkezlerimiz de telefon aramasıyla binlerce vatandaşımızın bayramlarını tebrik ettiler.

İl Yaşlılar Koordinasyon Merkezimiz Kurban Bayramında Darülaceze'de bulunan değerli büyüklerimize ziyaretlerde bulunarak bayramlarını kutladılar. Değerli büyüklerimiz ile neşeli sohbetler gerçekleştirilirken çeşitli hediyeler verildi.