loading.gif
mobile-banner-bg

Unutmadık, Unutturmayacağız

...
17 Temmuz 2023 - Pazartesi

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı İl Şehit Yakınları, Gaziler ve Yetimler Komisyonumuzun koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle birçok etkinlik düzenlendi.

İlçe ŞKM Başkanlarımız Aziz 15 Temmuz Şehitlerimizin kıymetli ailelerine ve Kahraman Gazilerimize hane ziyaretleri gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarımız hanelerine misafir olduğu kıymetli Şehit yakınları ve Gazilerimizle hasbihalde bulundular.

Canı pahasına ülkemiz için can veren Aziz Şehitlerimiz kabirleri başlarında anıldı.Şehit ailelerimizin kabristan ziyaretleri ile ilgili taşıma hizmeti yapıldı. Şehitlerimiz için camilerimizde mevlitler okutuldu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde Sayın Cumhurbaşkanımızın Beylerbeyi Stadı'nda Şehit yakınları ve Gazilerimiz ile buluşma programı için İlçe ŞKM Başkanlarımız gerekli davet ve katılım çalışmalarını sağladılar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Vatanımızın bekası için gözünü kırpmadan şehadete koşan tüm yiğitleri buradan minnetle anıyorum. Eğer 15 Temmuz'u unutursak masumların hakkını çiğnemiş oluruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde, Beylerbeyi Stadyumu'nda düzenlenen "Türkiye Yüzyılı'nın Kahramanları" programına katıldı. Türkiye Yüzyılı'nın tüm kahramanlarına şükranlarını sunarken, 15 Temmuz'un 7. yılında, 85 milyon olarak yine tek yürek ve tek bilek olduklarını söyledi.