loading.gif
mobile-banner-bg

‘’Türkiye’nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel’’

...
24 Temmuz 2022 - Pazar

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, AK Partimize yeni üyeler kazandırmak için kolları sıvadı. 11 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisi AK Partimize yeni üyeler kazandırmak için “Türkiye’nin en büyük ailesi SENİNLE GÜZEL” üye kamp

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Teşkilatımızın yeni üye kampanyasını duyurdu. Türkiye’nin en büyük ailesi seninle güzel çağrısında bulunan İl Başkanımız Kabaktepe şunları söyledi;

“AK Parti Türkiye’nin kendisidir.

Çeyrek asırdır verdiğimiz mücadelede; özveri ve gayretini bir gün olsun esirgemeden, birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli üyelerimiz…

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı üzere “Siyaset bizler için sonu olmayan bir maraton koşusudur.”

11 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük ailesi olan AK Parti’miz için çalışma azminin sınırı yoktur.

Cumhurbaşkanımız her bir AK Parti üyesine yeni bir üye daha kazandırma hedefi vermiştir. Bu “gönüllere sefer” görevi bizler için büyük önem taşıyor. 

Zaman, tüm gayretimizle İstanbulu’u bir fedakarlık kuşatması altına alarak, daha güçlenme ve yol arkadaşları kazanma vaktidir.

Bu anlayış doğrultusunda tüm üyelerimiz ile “Türkiye’nin en büyük ailesi SENİNLE GÜZEL” üye kampanyamızı başlatıyoruz. 

Kampanyamız süresince her üyemizin ailemize yeni bir üye kazandırması 2023 seçimlerine giderken yeni zaferler yolunda teşkilatımızın gücüne güç katacaktır.

Kazanacağımız yeni üyelerimizle İstanbullularla bir kez daha kenetlenecek ve hep birlikte yeni ufuklara doğru yol alacağız. 

Yeni üye kazandırma çalışmalarında hepinize başarılar diliyorum.”

Türkiye'nin en büyük ailesinin ferdi olmaya, geleceği beraber inşâ etmeye varsan sen de http://akuyelikistanbul.org'a tıkla ve aramıza katıl.