loading.gif
mobile-banner-bg

Türkiye’de Seçimin De Sandığın Da Güvenliğinin Teminatı AK Partidir

...
02 Ekim 2022 - Pazar

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak İstanbul’da oy kullanılacak tüm okullarda seçimin güven içinde yürütülmesinde görevlilerimize destek olacak okul sorumlularımızı belirledik.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı’nın katılımlarıyla, Gm Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir sorumlularımızla iş bölümü yapmak ve süreci istişare etmek için bir araya geliyoruz. İlk olarak Avcılar ilçemizden başladığımız programımızda İlçe Başkanımız Abdullah Küçükoğlu öncülüğünde Koordinatör Yönetim Kurulu Üyemiz Serkan Güleç, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve İlçe 3 Kademe Seçim İşleri Başkanlarımızın da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdik.

İl Seçim İşleri Başkanımız Şengül Karslı toplantıda okul sorumluları ile tanışmasının ardından seçime kadar ve seçim günü görevlerinin mahiyeti ve içeriği hakkında kendilerine bilgilendirme yaptı. Okullarda seçimin güven içinde yürütülmesine destek olacak Okul Sorumlularıyla bir araya gelmek “İyi ki bu teşkilatın bir parçasıyım.” dedirten 21 yıllık hikâyede omuzlardaki sorumluluğu bir kez daha hissettirdi.

Başkanımız Karslı Arnavutköy ilçemize, düzenledikleri toplantı ve eksiksiz katılımdan dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti.