loading.gif
mobile-banner-bg

Tam Bağımsızlık Şuuruyla Türkiye Yüzyılı'nı Gerçekleştireceğiz

...
20 Mart 2023 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, 1., 2. ve 3. Bölge Mahalle Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Tam bağımsızlık şuuruyla Türkiye Yüzyılı vizyonunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, 2. ve 3. Bölgede Mahalle Başkanları Toplantılarına iştirak etti. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesinde saha çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti İstanbul Teşkilatımız 14 Mayıs seçimine yönelik çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un dört bir yanında mahalle mahalle, sokak sokak seçmen ziyaretleri yapılıyor. Teşkilatımızın uç beyleri olan mahalle başkanlarımızla bir araya gelip seçim sürecinde yapılacak faaliyetler, saha çalışmalarında öne çıkan meseleler vs hakkında istişareler edildi. Toplantıya katılan İl Başkanımız Kabaktepe, mahalle başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;

TÜRKİYE'Yİ GELECEK YÜZYILA TAŞIYACAĞIZ 

"AK Parti, tam bağımsızlık ve milli irade şuuruna sahip bir partidir. 14 Mayıs seçimlerinde de milletimizin teveccühüyle kazanacak ve bizleri dışarıdan yönetmek, istikrarsızlaştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Biz Türkiye sosyolojisinin bütün fikirlerini bünyesinde harmanlayan, yeni sosyolojiyi idrak eden ve geleceğe taşıyacak olan kadrolarız. 21 yıllık mazimiz bunun en güzel ispatı, gelecek vizyonumuz bunun en büyük garantisidir."