loading.gif
mobile-banner-bg

Sosyal Politikalar Sahada Kağıthane Ev Ziyaretleri

...
10 Ekim 2022 - Pazartesi

Sosyal Politikalar Sahada ev ziyaretleri çalışmaları kapsamında Kağıthane ilçemizde Engelli, Yaşlı, Hasta, Şehit yakını, Gazi, yetim-öksüz çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hane ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ev ziyaretleri çalışmasına Sayın İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Tuğba Güllük Dengiz, Kağıthane İlçe Başkanımız Serkan Cantürk, Kağıthane Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin, 2. Bölge Koordinatörümüz Bahar Çavuş Kağıthane İlçe Sosyal Politikalar İl Sosyal Politikalar Komisyonu Başkanlarımız ve Üyelerimiz, İlçe Sosyal Politikalar Başkanlarımız ve Komisyon üyeleri ve Kağıthane teşkilatı mensubu mihmandarlarımız katılım sağladılar.

Kağıthane Belediyesi Yeni Kültür Merkezi' nde kahvaltılı buluşma ile başlayan çalışmada yaklaşık 190 ekip çalışma yaptı. Kağıthane İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından belirlenen ailelere 2. Bölge İlçelerimizden oluşturulan ekipler ile ziyaretler yapıldı.

Ailelere yapılan ziyaretlerde görüş, öneri ve talepleri not alınarak ilgili kurum ve kuruluşlara iletildi. Yapılan tüm ziyaretler İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın hane ziyaret bilgi portalına kayıt altına alındı.

 

Bu yoğunlaştırılmış saha çalışmamıza teşkilatımızın dışında bulunan üniversite öğrencisi gençlerimiz de davet edildi. Gençlerimizin katılımlarıyla AK Parti olarak vatandaşlarımıza yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bizzat gözlemleyerek bilgi sahibi olmaları amaçlandı.