loading.gif
mobile-banner-bg

SOSYAL POLİTİKALAR SAHADA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

...
04 Ekim 2021 - Pazartesi

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın koordinesinde 3. Bölge İlçe Sosyal Politikalar ve Komisyon Başkanları toplantımız Başakşehir e gerçekleştirildi.

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın koordinesinde 3. Bölge İlçe Sosyal Politikalar ve Komisyon Başkanları toplantımız Başakşehir'de gerçekleştirildi.

İl Başkan Yardımcılarımız İsmet Öztürk ve Dr. Sevim Sayım Madak, Başakşehir İlçe Başkanımız Sebahatdin Kayas ile İl ve İlçe Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimizin katıldığı toplantı akabinde “Sosyal Politikalar Sahada” çalışması kapsamında yüzlerce ev ziyareti gerçekleştirildi.

YÜZLERCE EV ZİYARET EDİLDİ

Başakşehir İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımızın belirlemiş olduğu hanelere İl ve İlçe Komisyon Başkanlarımız ve üyelerimiz yine daha önce belirlenen mihmandarlar eşliğinde hane ziyaretleri yapıldı. Yapılan ziyaretler İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından oluşturulan https://sosyalpolitikalarsahada.org/ sitesine girilerek kayıt altına alınarak mini bir anket dolduruldu.

VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇ VE TALEPLERİNE ÇÖZÜM ÜRETİLECEK

Başakşehir ilçemizin tüm mahallerinde gerçekleştirilen bu saha çalışmasında vatandaşlarımız ile hasbihalde bulunarak ihtiyaç, talep ve önerileri notlar alınarak çözüm yolları için gerekli adımlar atılacak. İl Başkanlığımızın koordinesinde sosyal politikalar birimlerimizin sahada çalışmaları aralıksız devam edecek.