loading.gif
mobile-banner-bg

Sosyal Politikalar Sahada Çalışmaları Fatih Ve Çatalca İlçelerimizde Yapıldı

...
14 Eylül 2022 - Çarşamba

Sosyal Politikalar Sahada hane ziyaretleri çalışmaları kapsamında Fatih ilçemizin ev sahipliğinde Mevlanakapı mahallesinde saha çalışması gerçekleştirildi.

Sosyal Politikalar Sahada hane ziyaretleri çalışmaları kapsamında Fatih ilçemizin ev sahipliğinde Mevlanakapı mahallesinde saha çalışması gerçekleştirildi.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak öncülüğünde İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimizin katılımlarıyla Fatih İlçe Başkanımız Orhan Narin'e ziyarette bulunuldu. Akabinde Fatih İlçe Sosyal Politikalar Komisyonu başkanlarımızın da katılımlarıyla istişare toplantısı yapıldı. Fatih ilçemizde Sosyal Politikalar alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

İstişare toplantısının ardından ise İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın başlatmış olduğu evde bakım hizmeti alan vatandaşlarımıza ve ailelere ziyaretler doğrultusunda Mevlanakapı mahallesinde hane ziyaretleri yapıldı.

İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimizden oluşan ekipler ile vatandaşlarımız ile hasbihalde bulunuldu. Öneri, görüş ve talepleri not alınarak ilgili kurumlara çözüm için iletildi.

ÇATALCA - KABAKÇA

Sosyal Politikalar Sahada çalışmalarının bu hafta ikinci durağı yüzölçümü olarak İstanbul'un en büyük ilçesi olan Çatalca ilçemizin Kabakça mahallesi oldu.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimiz, Çatalca İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Hüseyin Karamahmut, Kabakça mahalle başkanımız Semih Akar ve İlçe Sosyal Politikalar Komisyon Başkanlarımızın katılımlarıyla hane ziyaret çalışması gerçekleştirildi.

Kabakça mahallesinde birçok eve yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımız ile sohbetler edilerek sosyal haklardan faydalanmaları konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Sadece hane ziyaretleri ile değil köy esnaflarıyla da bir araya gelindi.

Sosyal Politikalar Sahada çalışmaları kapsamında diğer ilçelerimizde de saha çalışmalarına devam edilecek olup yapılan tüm ziyaretler İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından oluşturulan hane ziyaretleri veri tabanına kayıt edilmektedir.