loading.gif
mobile-banner-bg

Sosyal Politikalar Başkanlığımız Gönülleri Fethetti

...
03 Mayıs 2022 - Salı

Ramazan ayı boyunca faaliyetlerini aralıksız sürdüren İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız, yetim ve öksüz çocuklarımıza bayramlık kıyafet hediyesinden şehit yakınlarıyla iftara, gıda kolisi yardımından ev ziyaretlerine kadar üstün çalışma performansı serg

Ramazan ayı boyunca faaliyetlerini aralıksız sürdüren İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız, yetim ve öksüz çocuklarımıza bayramlık kıyafet hediyesinden şehit yakınlarıyla iftara, gıda kolisi yardımından ev ziyaretlerine kadar üstün çalışma performansı sergileyerek İstanbul'un dört bir yanında adeta gönülleri fethetti.

AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız, yılın her günü olduğu gibi Ramazan ayında da mütemadiyen çalıştı. Ramazan ayının ilk gününden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız ve bağlı ilçe teşkilatımız İstanbul'un dört yanında gönüllere dokundu. Mahalle mahalle, sokak sokak yürütülen faaliyetler kapsamında ihtiyaç sahiplerine temel ihtiyaç malzemesi yardımında bulunuldu. Ev ziyaretleri yapılarak vatandaşlarımızla birebir iftar ve sahur programları gerçekleştirildi.

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın Ramazan boyunca gerçekleştirdiği faaliyetlerin bir kısmı şöyle;

- Giyim hediyeleri ile 17.051 yetim ve öksüz yavrumuz sevindirildi.

- 200 bin erzak kolisi, 33 bin alışveriş kartı ile 200 binin üzerinde aileye ve 800 bini aşkın İstanbullu vatandaşlarımıza yardım ulaştırıldı.

- Farklı ilçelerde 5.600 şehit yakını ailelerimizin iftar sofrasına misafir olundu.

- 105.627 ailenin gönül sofrasına misafir olundu.

- 23 Nisan günü Dünya Çocuklarıyla İftar programı kapsamında 4.980 yavrumuzla birlikte iftar yapıldı.

- 90.210 evde; yaşlı, engelli veya tek yaşayan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırıldı.