loading.gif
mobile-banner-bg

SOSYAL POLİTİKALAR ADALAR’DA

...
25 Ekim 2021 - Pazartesi

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Adalar İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Aslı Barışkan Yalap ve İl Sosyal Politikalar Komisyon Üyelerimiz Büyükada ve Heybeliadada birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, Adalar İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Aslı Barışkan Yalap ve İl Sosyal Politikalar Komisyon Üyelerimiz Büyükada ve Heybeliada'da birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Kızılay Heybeliada Gençlik Kampını ziyaret ettik

Bu ziyaretler kapsamında ilk olarak Kızılay Heybeliada Gençlik Kampını ziyaret ettik. Çocuklarımıza/gençlerimize afetler ve ilk yardım konularında eğitimlerin verildiği ve bilinçlendirme faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tesis hakkında Kızılay yetkililerden bilgi aldık.

Kuran Kursu Öğrencileriyle Buluştuk

Adalar'daki ikinci durağımız Heybeliada Camii Kuran Kursu oldu. Diyanete bağlı olarak hizmet gösteren bu kursta eğitim alan 4-6 yaş arasındaki yavrularımız ile yatılı şekilde hafızlık eğitimi alan pırıl pırıl gençlerimiz ile buluşup hasbihal ettik.

Heybeliada Ruhban Okulunu Ziyaret Ettik

Heybeliada ziyaretlerimiz kapsamında Ruhban Okulunu da ziyaret ettik. Bu okulun da içinde olduğu 190 dönümlük koruluk, 2013 yılında ülkemizdeki din, düşünce ve ifade özgürlüğünün banisi olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan talimatıyla Aya Triada Manastırı Vakfı’na iade edilmişti.

Kahraman Şehidimiz Dursun Keser’in Ailemizi Ziyaret Ettik

1992'de Şırnak'ta şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz #DursunKeser'in Heybeliada'da ikamet eden kıymetli ailesini ziyaret ettik. Aradan yüzyıllar da geçse bu vatanın bekası için canıyla ve kanıyla bedel ödeyen hiçbir kahramanımızı unutmayacak ve ailelerini asla yalnız bırakmayacağız! 

TÜGVA’ya dayanışma ziyaretinde bulunduk

Ülkesi için dertlenen, üreten, ahlaklı, bilinçli ve vizyonu olan bir gençlik için çalışan, bu nedenle karanlık odakların düşmanca muamelelerine muhatap olan TÜGVA Adalar Temsilciliğine, İl Sosyal Politikalar Komisyonumuzla beraber dayanışma ziyaretinde bulunduk. Her zaman ve her yerde yanlarında olduğumuzu ifade ederek çalışmalarında muvaffakiyetler diledik.

İlçe Başkanlığımızda İstişarelerde Bulunduk

Adalar'daki programlarımızın finalini Adalar AK Parti Adalar ilçe Başkanlığımızda yaptık. İlçe Sosyal Politikalar, Seçim İşleri ve Sekretarya Başkanlarımız ile ilçedeki teşkilat çalışmalarını istişare ettik.