loading.gif
mobile-banner-bg

Şehit Ailelerimizle İftar Sofrasında Buluştuk

...
26 Mayıs 2022 - Perşembe

AK Parti İstanbul teşkilatı, Milletvekilinden Mahalle başkanına dek tüm mensupları ile 28 Nisan akşamı İstanbul’un tüm ilçelerinde ikamet eden, aziz vatanımızın bekası için canıyla bedel ödeyen kahraman şehitlerimizin kıymetli aileleri ile iftar sofrasınd

AK Parti İstanbul teşkilatı, Milletvekilinden Mahalle başkanına dek tüm mensupları ile 28 Nisan akşamı İstanbul’un tüm ilçelerinde ikamet eden, aziz vatanımızın bekası için canıyla bedel ödeyen kahraman şehitlerimizin kıymetli aileleri ile iftar sofrasında buluştu.

İl Sosyal Politikalar Birimi, Şehit Gazi ve Yetim Komisyonu tarafından koordine edilen şehit aileleriyle iftar programları kapsamında 39 ilçede yüzlerce aile ziyaret edilerek iftar bereketi paylaşıldı. İstanbul milletvekillerimiz, il yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkanlarımız, üç kademe ilçe yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleşen bu iftar programlarında bizlere emanet olan şehit yakınları ile buluşuldu ve şehitlerimizin aziz hatıraları yad edildi.

Özellikle AK Partimizin 20 yıllık iktidarı döneminde nitelik ve nicelik bakımından imkân ve olanakları ciddi manada arttırılmıştır. Gelişmiş birçok ülkenin vatandaşlarına sunduğu imkân ve olanakların çok çok üstünde hizmet ve imkanları kendi kahramanları için sunan devletimiz bu manada mukayese kabul etmez bir konumdadır. Tüm bu olumlu gelişmelere ve refah seviyesini arttıran hizmetlere rağmen hep daha iyisi için politika ve proje üretmekten asla geri durmayan AK Parti hükümetlerimiz, süreç içerisinde birçok düzenleyici uygulamayı da gerektiğinde ivedi şekilde hayata geçirmektedir. Devletimizin sunmuş olduğu bu takdire şayan hizmet, imkân ve olanaklar şehit ailelerimiz ve gazilerimiz tarafından takdirle ve memnuniyetle karşılanmaktadır.

Tüm bu gelişmiş hizmet ve olanaklar karşısında şehit aileleri ve gazilerimizin duygusal manada yalnız olmadığını hissettirmek, eşsiz fedakarlıklarının her daim takdir edilmesini sağlamak ve aradaki manevi kardeşlik bağını daha da güçlendirmek adına; AK Parti teşkilatlarımız da zaman, mekân ve insan ayırt etmeksizin her daim ailelerimizle beraber olmaktadır.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin göreve gelmesinin hemen akabinde Sosyal Politikalar Birimi bünyesinde kurulan ve tüm ilçelerdeki yapılanmasını hızlı şekilde tamamlayan Şehit Gazi ve Yetim Komisyonu bu minvalde çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Henüz bir yaşını dahi doldurmayan komisyonumuzun sahada yaptığı çalışmalar neticesinde tüm İstanbul’da ikamet eden şehit ailesi, gazi ve yetimlerin büyük çoğunluğuna yönelik ziyaret ve aramalar periyodik şekilde yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir.