loading.gif
mobile-banner-bg

Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantısı İl Başkanlığımızda Gerçekleştirildi

...
19 Haziran 2023 - Pazartesi

3 Kademe İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantımız, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal öncülüğünde; İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz ve 39 ilçe 3 Kademe Seçim İşleri Birim Başkanlarımızın katılımıyla İl Başkanlığımızda gerçekleştirildi.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde partimiz adına emek veren başta tüm seçim işleri başkanlarımız olmak üzere; sandık kurulu üyelerimize, müşahitlerimize, okul-kat sorumlularımıza, okul avukatlarımıza, okul sorumlularımıza, ilçe seçim kurulu üyelerimiz ve temsilcilerimize yerine getirdikleri bu büyük vazife dolayısıyla teşekkür etti. 

Bunun yanı sıra, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal; “Sandıklarda milletin iradesine aykırı, taraflı ve yasal olmayan iş ve işlemlerin yapılmasına müsaade etmediklerini, sandıklara sahip çıktıklarını, asla ve asla bir oyumuzun dahi zayi olmadığını belirtti. Seçimin sandıkta kazanıldığı idrakiyle ilk günden beri hiç durmadan çalıştık. Allah’a çok şükür ki son noktamız olan harman noktasından da alnımızın akı ve büyük bir zaferle çıkabilmek bizlere nasip oldu.” ifadelerinde bulundu. 

Toplantının kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal, gündemle ilgili olarak Seçim İşleri Komisyon üyelerine ve İlçe Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi. İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlarımızdan, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları faaliyetleri hakkında bilgi alındı ve değerlendirmelerde bulunuldu. Dilek ve temennilerin ardından gerçekleşen fotoğraf çekimi sonrasında sona eren toplantıya iştirakları sebebiyle tüm katılımcılara teşekkür edildi.