loading.gif
mobile-banner-bg

SANDIK TAMAM İNŞALLAH

...
30 Ekim 2021 - Cumartesi

AK parti İstanbul olarak seçmenin oyunun emanetçisi olduğumuz düşüncesi ile gece gündüz çalışarak 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz.

AK parti İstanbul olarak seçmenin oyunun emanetçisi olduğumuz düşüncesi ile  gece gündüz çalışarak 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz.

2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimler için İstanbul’un 39 ilçesinde yaklaşık 4.500 kişilik büyük bir ekiple hazırlanan İl Seçim İşleri, Milletvekilleri, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Seçim İşleri Başkanları, ile Üç Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle sorumlularımızın katılımı ile son seçimlerde 31.124 sandıkta görev alan 62.248 sandık görevlisine teşekkür ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor gönül bağımız güçlendiriyoruz.

Demokrasi kültürüne ve sandık güvenliğine verdiğimiz önemin gereği olarak, çalışmalarımıza şimdiden başladık.

Bugüne kadar hiç olmadı kadar büyük bir gönüllüler ordusu ile inşallah dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak seçileceği 2023 seçimlerinde sandıklarda olacağız. Memleketimizin ve çocuklarımızın geleceği için. Bu ülkenin kaybedecek vakti yok.

Hileye hukuksuzluğa fırsat vermemek için çalışacağız.

Bugüne kadar milletin emaneti sandıklara sahip çıkma görevini ifa eden ve bir kez daha 2023 seçimlerinde sadıklara sahip çıkarak tarih yazacak yol arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.