loading.gif
mobile-banner-bg

Sandık Kurulu Üyeleri Teşekkür Programına Katıldık

...
19 Haziran 2023 - Pazartesi

Bakırköy ilçemizde düzenlenen sandık kurulu üyeleri teşekkür programı İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programlara İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal ve seçim günü sandıklarda görev yapan sandık kurulu üyelerimiz katılım sağladı.

14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde görev yapan sandık kurulu üyelerimizle seçim gününün değerlendirildiği programda, sandık kurulu üyelerimizle interaktif diyaloglarda bulunuldu.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal yaptığı konuşmada “Seçimlerde sandıklarda görev yapmak sureti ile ülkemizin, birliği, bütünlüğü ve aydınlık geleceği için büyük ve önemli sorumluluklar yüklendiniz. Bu vesile ile bir kez daha gayretiniz, desteğiniz ve akıttığınız ter için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Nasıl bugüne kadar mesele memleket meselesi diyerek birlikte yol yürüdüysek Türkiye’nin içinden geçtiği bu tarihi süreçte 2023 seçimlerini zaferle taçlandırdık.” ifadelerine yer verdi. 

Programın kapanış kısmında gerçekleştirilen fotoğraf çekimi sonrasında, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Muammer Birdal seçimlerde görev yapmak suretiyle bizlere destek veren tüm sandık kurulu üyelerimize teşekkürlerini iletti.