loading.gif
mobile-banner-bg

Ramazan Coşkusunu Gönül Sofralarında Yaşıyoruz

...
16 Nisan 2022 - Cumartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe bu hafta Sultanbeyli, Ataşehir, Silivri, Sultangazi ve Avcılar’da gönül sofralarına misafir oldu. Gittiği ilçelerde ailelerin iftar sofrasında orucunu açan İl Başkanımız Kabaktepe, akabinde de aynı ilçede teravih namazın

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe bu hafta; Sultanbeyli, Ataşehir, Silivri, Sultangazi ve Avcılar’da gönül sofralarına misafir oldu. Ziyaret ettiği ilçelerde bir ailenin gönül sofrasına misafir olup birlikte orucunu açtı. Ardından teravih namazını aynı ilçede eda etti. Hemen akabinde ise cami cemaatiyle buluşup birlikte çay içti.

İl Başkanımız Kabaktepe ziyaret ettiği ilçelerde mahalle başkanlarımızla da bir araya gelip çalışmalar hakkında bilgi alıyor. 2023 seçimlerine giden süreçte mikro ölçekte yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

İlçelerimizin kalabalık meydanlarında, caddelerinde faaliyetlerini aralıksız sürdüren AK Nokta’larımızı da ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, burada teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyor. Çalışmaları yakından inceleyip vatandaşlarımızla sohbet ediyor. Çocuklara balon, kek, çikolata vs. ikramlarda bulunuyor.

İl Başkanımız Kabaktepe’ye, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız da eşlik ediyor.