loading.gif
mobile-banner-bg

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

...
02 Mayıs 2022 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ramazan Bayramı tebrik mesajı yayınladı.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Ramazan Bayramı tebrik mesajı yayınladı. İl Başkanımız Kabaktepe, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili İstanbullular,

Rahmet, merhamet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif’in idrak etmiş olma duasıyla uğurluyoruz. Muhabbet ve hasretle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuşmuş olmanın saadetini yaşıyoruz.

Bu müspet duygularla İstanbullu kardeşlerimin Ramazan Bayramınızı kutluyor; bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte ülkemizin ve İstanbullu hemşerilerimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği için vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Maalesef, bölgesel ve küresel ölçekte çatışma ortamlarının çoğaldığı, uzlaşı ve hoşgörünün azaldığı zaman dilimlerine şahit oluyoruz. Gayret ve duamız, insanlık adına umut verici gelişmelerin yaşanması; bölgesel ve küresel anlaşmazlıkların yerini uzlaşı ve barışa bırakmasıdır.

Yine sınırlarımız ötesinde bir Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında barış harekâtı icra eden, bu bayramı ailelerinden uzak geçiren kahraman askerlerimize muvaffakiyet diliyorum.

Pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz birbirimizden uzak kaldığımız Ramazan Bayramlarının ardından şimdi aynı evlerde, sofralarda buluşuyoruz. Bundan sonraki bayramlarımızın da sağlık, huzur ve umutla geçmesini temenni ediyorum.

İstanbul’dan yükselen ezanlara kulak veren, Ayasofya için gözyaşı döken kardeş coğrafyalardaki mazlum kardeşlerimizi kucaklıyor, onların da bayram sevinçlerini gönülden paylaşıyorum.

Ramazan-ı Şerif boyunca, teşkilatlarımızla birlikte hanelerine misafir olduğumuz, Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimizde yüzlerindeki tebessümle bizi buyur eden bütün İstanbullu kardeşlerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Şairin veciz ifadesiyle;
“Alem-i İslam'a rahmet su gibi
Aksın… bayram olsun bayramlarınız.
Evleriniz cennet kokusu gibi
Koksun… bayram olsun bayramlarınız.”

İstanbul bizim ailemiz!

Bu duygu ve düşüncelerle ailemiz başta olmak üzere tüm ülkemizin, aynı kıbleye secde ettiğimiz bütün kardeşlerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.