loading.gif
mobile-banner-bg

MUHARREM AYININ BEREKETİNİ CANLARIMIZLA BİRLİKTE PAYLAŞTIK

...
01 Ekim 2021 - Cuma

İl ve İlçe Sosyal Politikalar Başkanlıklarımız Muharrem ayı vesilesiyle İstanbul genelindeki farklı etkinliklerle canlarımızla buluştu. Birlikte oruç açıp Muharrem ayının bereketini paylaştı.

İl ve İlçe Sosyal Politikalar Başkanlıklarımız Muharrem ayı vesilesiyle İstanbul genelindeki farklı etkinliklerle canlarımızla buluştu. Birlikte oruç açıp Muharrem ayının bereketini paylaştı.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak ve İl Sosyal Politikalar Komisyon üyelerimiz, İl Başkanlığımızın yanındaki  Alevi-Bektaşi Eğitim ve Kültür Vakfı Karaağaç Bektaşi Dergahı’ndaki komşularımız ile bir araya geldi. Başkanımız Madak, komşularımızın Muharrem ayını tebrik etti. Bir süre birlikte oturup sohbet etti.

İl Başkan yardımcımız Dr. Sevim sayım Madak, Küçükçekmece İkitelli Cemevi'ne de ziyarette bulunarak, cemaatle birlikte iftar açtı.

Mübarek Muharrem Ayı vesilesiyle ilçelerimizde birçok etkinlikler ve çalışmalar gerçekleştirildi. Kartal İlçe Başkanımız Ebubekir Taşyürek ve teşkilat mensuplarımız Muharrem Ayı vesilesiyle Kartal Cemevi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Adalar Heybeliada Mahallesi’nde Sosyal Politikalar Birim Başkanlığımızca düzenlenen, Adalı kadınlar tarafından Heybeliada Cami Mutfağında pişirilen 900 Aşure Heybeliada İskele Meydanı'nda dağıtıldı. İstanbul Milletvekilimiz Eyüp Özsoy, İlçe Başkanımız Uğur Sina Şen ve teşkilat mensuplarımızın katılımıyla halkımızın muharrem ayı kutlandı.

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi'nde, Muharrem Orucu vesilesiyle ilçe teşkilatımız lokma dağıttı.

Pendik İlçe Başkanlığımız Sülüntepe Erenler Cemevine ziyarette bulunup canlarla sohbet etti.

Güngören Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’ne İlçe Başkanımız Devran Yalçınkaya, Belediye Başkanımız Dr. Bünyamin Demir ve teşkilat mensuplarımızın katılımlarıyla ziyarette bulunuldu.

Tuzla ilçemizde bulunan cemevlerinin iftar programlarına İstanbul Milletvekilimiz Serkan Bayram, İlçe Başkanımız Talha Tayfur ve teşkilat mensuplarımız katılım sağlayarak, vatandaşlarımız ile oruç sofrasını paylaştılar. 

Esenyurt İl Yönetim Kurulu Üyemiz Akın Bayram, İlçe Başkanımız Harun Özer ve teşkilat mensuplarımız Örnek Cemevi'nde iftar yemeğine katıldılar. Ayrıca İlçe Başkanlığımız Cumhuriyet Meydanı’nda Aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Kadıköy ilçe başkanımız Fatih Kaya ve teşkilat mensuplarımız Şahkulu Sultan Dergahı’nda vatandaşlarımız ile bir araya gelerek lokma dağıtımı gerçekleştirdiler.

Bağcılar İlçe Başkanımız Rüstem Tüysüz ve Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı’nın katılımlarıyla Aşure dağıtımı ve Cemevi ziyaretleri gerçekleştirildi.

Zeytinburnu ilçe başkanlığımız, İmamı Caferi Sadık Camii’nde Aşure gününde şehadet yıl dönümleri olan Kerbelâ şehitleri yad edildi.

Avcılar İlçe Başkanımız Abdullah Küçükoğlu ve teşkilat mensuplarımız Muharrem ayı vesilesi ile Ehlibeyt Derneğinin düzenlediği anma programına katılım sağladılar. Ayrıca Firuzkoy Cemevi’ne ziyaret gerçekleştirildi.