loading.gif
mobile-banner-bg

Milletvekili Adayımız Veli Arslan Seçim Çalışmaları İçin Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

...
23 Nisan 2023 - Pazar

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Veli Arslan’ın seçim çalışmalarına hız kazandırmak için hayata geçirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi, Sancaktepe’de düzenlenen tören ile açıldı.

AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı Veli Arslan’ın seçim çalışmalarına hız kazandırmak için, kendi adına Sancaktepe’de hayata geçirdiği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Muhammed Emin Saraç, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Nurettin Alan, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Veli Arslan ile AK Parti 24, 25 ve 26’ıncı dönem İstanbul Milletvekili Harun Karaca ile AK Parti mensupları ve Sancaktepeli vatandaşlar katılım sağladı. Duaların edildiği açılış töreninde saygı duruşunda bulunuldu,  İstiklal Marşı okundu. İçerisinde Seçim Koordinasyon Merkezi yönetim bölümü, toplantı odası, halkla ilişkiler bölümü, mescid gibi bölümlerin bulunduğu merkez, kurdele kesimi sonrasında hizmete açıldı. Açılışa katılım sağlayan vatandaşlara yemek ikramında da bulunuldu. 

Açılışta konuşan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Muhammed Emin Saraç, “20 günde yakın bir zamanımız kaldı. Gayret ederek, çalışarak, Cumhurbaşkanımızı 2. Yüzyıl vizyonu içerisinde tekrar Cumhurbaşkanı olarak Beştepe’ye yolcu etme gayreti içerisindeyiz. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

“Bir bağımsızlık mücadelesinin aşamasını bu seçimlerde göreceğiz”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Nurettin Alan, “İnşallah bu seçim koordinasyon merkezi zaferlerin ilan edildiği, havai fişeklerin atıldığı, sevinç çığlıklarının atıldığı bir 15 Mayıs’ı bize hediye etsin. Çocukluğumuzdan beri çok seçimler gördük, çalışmalara katıldık. Her seçimde siyasiler ‘bu seçim çok önemli’ diye konuşma yaparlar. Ben de o konuşmayı yapacağım. 100 yıldır yapılan seçimlerde en önemli seçimlerden birindeyiz. Çünkü bir bağımsızlık mücadelesinin aşamasını bu seçimlerde göreceğiz. Ya belli yerlere, dış mihraklara vesaireye teslim olacağız, ya da bağımsızlık meşalemizi daha yüzyıllara sari bir şekilde yakarak devam edeceğiz” diye konuştu. 

Seçim Koordinasyon Merkezi’yle alakalı olarak Veli Arslan ile yaptıkları görüşmeden bahseden  AK Parti 24, 25 ve 26’ıncı dönem İstanbul Milletvekili Harun Karaca, “Yukarıda bize bilgiler verdi, ‘15, 20 günde bu hale getirdik’ dedi. Kolay çalışma değil. Allah emeklerini zayi etmesin, etmeyecektir inşallah. Ama burasının arı kovanı gibi çalışması lazım. Bu da sizlere düşüyor. 21 sene içinde 18 tane seçim geçirdik. Herhalde dünya demokrasi tarihinde böyle başarılı bir siyasi organizasyon yoktur. AK Parti’de liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bunu hak ettiği için bu millet bize destek verdi” dedi. 

“Cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu güvenin ne kadar doğru olduğunu göstereceğiz”

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Veli Arslan, “İnandığımız yolda yürüyerek, 14 Mayıs akşamına kadar kalan 20 gün içinde biz yaklaşık 12 gündür gece 4’de yatıp sabah 8’de kalkıyoruz. Ve 20 gün içinde de Allah’ım nasip ederse bizler kürsüde yine zafer türkülerini hep birlikte söyleyeceğiz. Hepimiz birlikte başaracağız. Ben Tokat’ın Erbaa’nın Keçeci Köyü’nden ilk bir tane milletvekili adayı olarak çıkıyorum. Bu tüm taliplerimizin tüm komşularımızın, köylülerimizin ve büyüklerimizin emeği. Bugün yapacağımız SKM’yi geçmişte öğrendiğimiz gibi yapmaya başladık. Yirmi gün boyunca herkesin, müsait olan herkesin her saat gelerek planlamamızı yaparak, sahada ve gün içinde insanlara birebir dokunarak gece gündüz çalışacağız. 14 Mayıs’ta, Cumhurbaşkanımızın bize vermiş olduğu güvenin ne kadar doğru olduğunu göstereceğiz ve onun yanında olacağız” şeklinde konuştu.