loading.gif
mobile-banner-bg

Kabaktepe'den İlçe Teşkilatlarımıza Teşekkür Ziyareti

...
12 Haziran 2023 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, tamamlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri akabinde ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimleri için İstanbul Teşkilatımız gece gündüz ara vermeden çalıştı. İstanbulumuz'un 39 ilçesinde adeta karış karış yer döken teşkilatlarımız hane ziyaretlerinden esnaf buluşmalarına, sokak ziyaretlerinden genel programlara kadar yoğun bir saha faaliyeti yürüttü. 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'mızın elde ettiği zafer, 28 Mayıs'ta Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesiyle taçlandı.

Her iki seçim döneminde de yoğun bir tempoda emek sarf eden ilçe teşkilatlarımıza, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanımız Kabaktepe her bir teşkilat mensubumuza emeklerinden ötürü teşekkür etti ve şunları söyledi; "Türkiye’nin kazanımlarına dokunmayı vaat edenlere karşı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde canla başla çalışan teşkilatlarımıza teşekkür ederim. 85 milyon insanımızla birlikte Türkiye Yüzyılı ideali için gayret etmeye devam edeceğiz. Milletine, ülkesine, bayrağına büyük bir aşkla bağlı olanlar asla yorulmazlar. Seçim süresince bu anlayışı bir an olsun terketmeden çalışan, sokak sokak, hane hane gezen teşkilatlarımızın tüm kademelerine teşekkür ederim. Türkiye Yüzyılı vizyonunun ne anlama geldiğinin bilincinde ve farkında olan, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak çalışan siz değerli yol ve dava arkadaşlarımla, milletimize hizmet etmenin sevdasıyla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.