loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbul'un Sözü: Birlik İrade Zafer

...
29 Kasım 2022 - Salı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İl Başkanlığımız tarafından İstanbul'un Sözü: Birlik İrade Zafer Programı düzenlendi. Büyük bir coşkuya ev sahipliği yapan programımızda NEF Stadyumu tıklım tıklım doldu. Tribünlere kadar gidip katılı

“Yüz Yüze Yüz Gün” programını başarıyla tamamlayan İl Başkanlığımız, “İstanbul’un Sözü: Birlik İrade Zafer” programının başlangıç meşalesini NEF Stadyumu’nda yaktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen programa İstanbul Teşkilatımız akın etti. Stat, hınca hınç doldu. Programa; Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız, Bakanlarımız, milletvekillerimiz, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanları ve 7’den 70’e onbinlerce teşkilat mensubumuz katıldı.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan kürsüye çıktığında, İstanbul Gençlik Kollarımız tarafından kareografi sürprizi yapıldı. Cumhurbaşkanımızın fotoğrafının yer aldığı kareografide İstanbul'un sözü tamam inşallah yazısı yer aldı.

İstanbul Teşkilatımızın, Yüz Yüze 100 Gün programı doğrultusunda İstanbul'u hane hane, sokak sokak, meydan meydan kucakladığını belirten Erdoğan, teşkilatın, Türkiye Yüzyılı vizyonu için çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

Erdoğan, 2023'e kadar İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacaklarını dile getirerek, buluşmaya İstanbul'da 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısının katıldığını vurguladı.

AK Parti ailesinin tüm fertleriyle İstanbul'un 4,5 milyon hanesine, 16 milyon İstanbullunun istisnasız hepsine ulaşmak için çalıştığını ifade eden Erdoğan, aynı çalışmayı 81 vilayetin tamamında gerçekleştireceklerini kaydetti.

SAHADA EN KÜÇÜK BİR BOŞLUK BIRAKMAYACAĞIZ

Bu hafta Konya ve Artvin'de programlara katıldığını anımsatan Erdoğan, şöyle devam etti:

Durmadan, usanmadan, yılmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üstyapısını da biz inşa edeceğiz. Biz, kuru vaat yapmıyoruz. Kurusıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat. Türkiye'yi, yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında, müjdecisi olan 2023 için birlik, irade, zafer sözü veren İstanbul, her alanda yaptığı gibi bu hususta da Türkiye'nin lokomotifliğini Allah'ın izniyle yürütecektir. Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğrultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar her haneyi en az iki hatta çok daha fazla ziyaret ederek, sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. Rabb'imizin 'İnsan için ancak çalıştığı kadarı vardır' emri ilahisi her işimiz gibi teşkilat faaliyetlerimizde de rehberimizdir. Çalışmalarımızı yine Rabb'imizin bize sıkça yönelttiği, 'akletmez misiniz?' ikazına uygun şekilde yürüteceğiz. Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun. Biz sahayı akılla, kalple, samimiyetle, emekle, azimle, fedakarlıkla, ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. Yalan ve iftira siyasetinin üzerimizde oluşturduğu girdaba asla boyun eğmeden, eser ve hizmet siyasetiyle yolumuza devam edeceğiz.

“FEDAKAR DAVA KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yapılan her işte, söylenen her sözde hakkı, hakkaniyeti ve halkı üstün tuttukları müddetçe kimsenin bileklerini bükemeyeceğini aktaran Erdoğan, AK Parti teşkilatlarında tüm bu vasıflara sahip binlerce, on binlerce, yüz binlerce dava arkadaşımız var. Pendik'teki Elazığlı Abbas amcamız da bunlardan biriydi, 91 yaşında. Kendisi partimizin kuruluşundan itibaren oturduğu mahalledeki her faaliyetimize iştirak etmiş, her toplantımızda söz almış, Türkiye ve AK Parti sevdalısı bir amcamızdı. Katıldığı son toplantıda yine heyecanla davasına olan sevdasını anlatırken geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede dar-ı bekaya irtihal ettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Abbas amcamıza ve onun gibi son nefesine kadar bu yolda samimiyetle mücadele veren kardeşlerimizin tamamına Allah'tan rahmet diliyoruz. Dualarıyla, gayretleriyle, fedakarlıklarıyla, partimizin bugünlere ulaşmasına katkı veren her bir kardeşime de şükranlarımı sunuyorum diye konuştu.

2023'te bayrağı zirveye dikeceklerini dile getiren Erdoğan, alandakilere seslenerek şöyle devam etti:

Bayrağı zirveye dikmeye var mıyız? Sandığı irade, davayı namus, Türkiye'yi sevda bilen AK Parti İstanbul Teşkilatı olarak şimdi sizlerden söz istiyorum. Cumhuriyet'imizin ilk yüzyılının son imtihanı 2023'ü alnımızın akıyla vermeye hazır mıyız? Ey İstanbul, Cumhuriyet'imizin yeni asrında dünyada Türkiye Yüzyılı'nı yükseltmeye hazır mıyız? Ey İstanbul, Fatih'in İstanbul'u fethinin 600. yıl dönümü, 2053'te tüm gönüllüleri yeniden fetih için hazır mıyız? Ey İstanbul, AK Parti husumeti kisvesi altında milletimizle bin yıllık hesabını görmeye çalışanların heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? Ey İstanbul, bu şehri fert fert, hane hane, sokak sokak, sandık sandık, ilçe ilçe Türkiye Yüzyılı'na taşımaya hazır mıyız? Maşallah. Barekallah. Tebarekallah. Şu karşımda gördüğüm heyecan, ihtişam, şu karşımda gördüğümüz birlik, şu karşımda gördüğüm irade, inşallah 2023'teki zaferimizin müjdesidir.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN ANAHTARI 2023 SEÇİMLERİNDE”

Bize boyun bükmek yakışmaz. Bize yakışan ecdada layık, gençlerimize örnek olmaktır. Yarın değil hemen şimdi diyerek, bir kez daha İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'mızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İstanbul'un 39 ilçesinden gelen siz sandık görevlilerimize, üzerimize dökeceği ışıklarla bulutları dağıtacak, mazlumların şarkılarını söyleyecek, Türkiye Yüzyılı'nın anahtarı 2023 seçimlerinde göstereceğiniz gayretlerde başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı'nın diğer tarafı Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber bu yolda emin adımlarla yürümeyi Rabb'imden hepimize, hepinize niyaz ediyorum. Sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, durmak yok, yola devam diyoruz.

“4,5 MİLYON HANEYİ ZİYARET EDECEĞİZ”


İl Başkanımız Kabaktepe ise açılış konuşmasında şunları söyledi; Sayın Cumhurbaşkanım, İstanbul Teşkilatları olarak bugün de şehrimizin en büyük statlarından birinde sizlerin huzurundayız. 2023 zaferine giden yolda, sandık kurulu üyelerimizle. Uç Beylerimiz Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleriyle. İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimizle, teşkilatımızın hakikat mayası Kadın Kollarımızla, Teşkilatımızın gözbebeği Gençlik Kollarımızla ve tüm teşkilatlarımızla emir ve görüşlerinize hazırız. Yeni hedefimiz önümüzdeki dönemde kapı kapı dolaşarak, 4.5 milyon haneyi ziyaret etmek. Davamızı, ideallerimizi, mücadelemizi her eve taşımaktır. Sokak sokak 2023’e. Hane hane 2023’e diyoruz!”

“3 TEMEL SÜTUNUMUZ: BİRLİK, İRADE, ZAFER”

Türkiye Yüzyılı vizyonuna en güçlü desteği vereceklerini vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, “Bu dönemi üç temel sütun üzerinde inşa edeceğiz. “Birlik, irade ve zafer.” Birlik; milletimizin Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yek vücut olmasıdır. İrade; milletimizin Türkiye Yüzyılına olan sarsılmaz inancıdır. Zafer; milletimizin kaderidir ve her kader elbette gerçekleşecektir.  Durmayacağız. Dur durak bilmeyeceğiz. Ve İstanbul’a gelecek yüzyılın TÜRKİYE YÜZYILI olacağını müjdeleyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti İstanbul olarak, durmadan, yorulmadan koşmaya ahdimiz var. Arkanızda sıra dağlar gibi durmaya, yolunuza yoldaş olmaya ahdimiz var! Sandıkları coşturmaya ve seçimleri rekor oy ile kazanmaya ahdimiz var. Sizin liderliğinizde 85 milyon insanımızın yüzünde tebessüm, dertlilere derman, çaresizlere çare, milletimizin umudu, ümidi olmaya ahdimiz var. Ahdimizden de sözümüzden de asla dönmeyeceğiz.” dedi.