loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbul’da Okullar Yeşillendiriliyor

...
13 Mayıs 2022 - Cuma

İl Çevre, Şehir ve Kültür İşleri Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen Okullar Yeşillendiriliyor projesi tüm hızıyla devam ediyor. Çevre, Şehir ve Kültür İşleri’nden sorumlu İl Başkan Yardımcımız Cahit Altunay’ın öncülüğünde sürdürülen çalışmalar kaps

İl Çevre, Şehir ve Kültür İşleri Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen Okullar Yeşillendiriliyor projesi tüm hızıyla devam ediyor. Çevre, Şehir ve Kültür İşleri’nden sorumlu İl Başkan Yardımcımız Cahit Altunay’ın öncülüğünde sürdürülen çalışmalar kapsamında Bahçelievler’deki 5 okulun bahçesi daha ağaçlandırıldı.

İl Çevre, Şehir ve Kültür İşleri Başkanlığımız, İstanbul’un dört bir yanında okulları ağaçlandırmaya, yeşille buluşturmaya devam ediyor. Ağaçsız okul kalmaması için başlatılan “Okullar Yeşillendiriliyor” projesi kapsamında şimdi de Bahçelievler’de 5 okulda fidanlar toprakla buluştu. Bahçelievler Kudret Saraçoğlu İmam-Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programa; İl Başkan Yardımcımız Cahit Altunay’ın yanı sıra İlçe Başkanımız Fatih Tuna ve Belediye Başkanımız Hakan Bahadır da katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından öğrencilerle birlikte fidanlar dikildi. İl Başkan Yardımcımız Cahit Altunay, öğrencilerle birlikte yeni fidanlara ilk can suyunu verdi. Yüzlerce çam fidanı toprakla buluştu. Öğrenciler de hayatlarında ilk defa fidan dikmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.

Fidan dikim törenine; Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, İstanbul Orman İşletme Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Şakir Güneri, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.