loading.gif
mobile-banner-bg

İstanbul Teşkilatımızın “Yüz Yüze 100 Gün” Projesi Başladı

...
26 Temmuz 2022 - Salı

İl Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen “Yüz Yüze 100 Gün Projesi” başladı. İlk etapta Bahçelievler, Sultanbeyli ve Güngören ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirildi. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin koordinasyonunda düzenlenen ziyaretler kapsam

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” projesi Bahçelievler, Sultanbeyli ve Güngören’de başladı. Programlara; Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe başta olmak üzere çok sayıda milletvekili, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkanlarımız iştirak etti. Başkanlarımız, ayrı ayrı programlarda muhtelif yerlerde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Her daim sahada olan İstanbul Teşkilatımız, “Yüz Yüze 100 Gün” projesiyle daha kapsamlı bir şekilde sahaya çıktı. Başkanlarımız, milletvekillerimiz vatandaşlarımızla birebir iletişim kurdu. Ev ve işyeri ziyaretleri yapıldı. Vatandaşlarımızın şikayetleri, talep ve önerileri dinlendi. 2023 seçimlerinde AK Partimizin vizyonu anlatıldı. 20 yılı aşkın iktidarımız sürecinde ülkemize kazandırılan eser ve hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Vatandaşlarımızın gündemini oldukça meşgul eden meseleler hakkında yalan ve yanlış algılar yerine hakikatler tek tek anlatıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen, Güngören’deydi. İlçe Başkanımız Devran Yalçınkaya, Belediye Başkanımız Bünyamin Demir ve ilçe teşkilatımızla birlikte Güngörenli vatandaşlarımızla buluştu. Şen'in ilk durağı, 27 Temmuz 2008 Güngören Patlamasında Şehit olanların aileleriyle bir araya gelmek oldu. Şehit yakınlarımızla görüşüp acılarını paylaştı, onlarla yakından ilgilenip sohbet etti. Ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Bir araya geldiği vatandaşların dertlerini dinleyerek sohbet etti.

“HALKIMIZ ELEŞTİRİLERİNİ DE TALEPLERİNİ DE BİZZAT YÜZÜMÜZE SÖYLEYECEK”

İstanbul'da başlayan bu çalışmanın Türkiye sathına yayılacağını ifade eden Genel Başkan Yardımcımız Şen, “3 ayı aşkın bir süre İstanbul'u sokak sokak mahalle mahalle gezeceğiz. Bütün Genel Başkan Yardımcılarımız, milletvekillerimiz, bakanlarımız burada olacağız. İstanbul'da devam ederken bütün Türkiye'de bunu yapacağız. Başka illerimizde de devam edecek. Yüz yüze insanlarla birlikte vatandaşlarımız, halkımızla birlikte bütün talepleri şikayetleri ne söyleyecekseler. Bazıları kızacaktır, bazıları güzel sözler söyleyecektir ama halk ne söylerse haklıdır. Bunda hiçbir sorun yok. Bu çalışmayı İstanbul'da başlatarak 2023 Haziran'ına kadar devam ettireceğiz.” dedi.

“BİZİM KAPIMIZ BÜTÜN VATANSEVERLERE AÇIK”

Cumhur İttifakı’na katılımın olabileceğini belirten Genel Başkan Yardımcımız Şen, “Umudumuz beklentimiz çalışmalarımızın neticesinde halkımızın yeniden bizi tercih edeceği yönünde. 2023 seçimlerinde AK Parti ve MHP olarak belki zamanla katılmak isteyen başka partili arkadaşlar da olabilir. Bizim kapımız bütün vatanseverlere açıktır. Türkiye'nin menfaatlerine evet diyenlere Türkiye'nin büyük projelerine evet diyenlere Türkiye'yi yurtiçi ve yurtdışında bir yerlere şikayet etmeyenlere açıktır. Bu şekilde inşallah bütün Türkiye olarak 2023 vizyonumuzu ortaya koyduk. Yavaş yavaş seçimlere yaklaşıyoruz. Büyük bir başarıyla da seçimden çıkacağımızı umut ediyoruz.” diye konuştu.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe de Sultanbeyli ve Bahçelievler’i ziyaret etti. Çeşitli programlara katıldı. Sokakta vatandaşlarımızla buluşup sohbet etti. Esnafları iş yerlerinde ziyaret edip hasbihal etti.

İstanbul milletvekillerimiz de Sultanbeyli, Bahçelievler ve Güngören’de ayrı ayrı programlar gerçekleştirdiler. Vatandaşlarımızla bir araya gelip eleştirilerini ve taleplerini dinlediler.