loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE SEÇİM İŞLERİ BİRİM BAŞKANLARI TOPLANTISI VİDEO KONFERANS YOLUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

...
10 Eylül 2021 - Cuma

İl Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından video konferans yoluyla düzenlenen İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından video konferans yoluyla düzenlenen İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. 

rn

Programa İl Seçim İşleri Başkanımız Avukat Şengül KARSLI, İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, 39 ilçe Seçim İşleri Birim Başkanlarımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları İl Seçim İşleri Birim Başkanlarımız katıldılar.

rn

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI 2023 seçimlerinde görev yapacak olan Sandık Kurulu Üyelerimiz, Müşahitlerimiz ve okullarda görev yapacak olan Avukat listelerimizin güncellenmesi çalışmalarının önemine dikkat çekti. Öte yandan 24 İlçemize yaptığımız ziyaretlerin tamamlandığını ve kalan 15 ilçemizin de ziyaretlerinin en kısa zamanda tamamlanacağını duyurdu. Sandık Eğitim takviminin başlaması ve içeriklerle ilgili İlçe Seçim İşleri Başkanlarımızın önerilerinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Öte yandan seçimlerde kullanacağımız materyallerin incelenmesini istedi. Sandık Kurulu Üyelerimize ve Kurumlara yapılan ziyaretlerin değerlendirilmesinin ele alındığı toplantıda, İl Seçim İşleri Başkanımız Avukat Şengül KARSLI Seçim İşleri Başkanlığımız bünyesinde yapılacak olan Çalıştay hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapılacak teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

rn

Toplantının kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, İlçe Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.