loading.gif
mobile-banner-bg

İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantısı İl Başkanlığımızda Gerçekleştirildi

...
21 Mart 2023 - Salı

İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantımız, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, 39 ilçe Seçim İşleri Birim Başkanlarımız, İl Kadın ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımıyla İl Başkalığımızda gerçekleştirildi.

İl Seçim İşleri Başkanımız Şengül Karslı toplantıda, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Partimiz adına görev yapacak olan sandık kurulu üyeleri güncellemelerinin tamamlanmasına, sandık kurulu üyelerimiz ve okul, kat sorumlularımızın koordineli çalışmasına dikkat çekti. Bunun yanı sıra, seçim günü oy kullanılacak okullarımızda görev yapacak olan okul avukatlarımızla ilgili çalışmalar ve depremzede seçmenlerin oy kullanma süreçleriyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Müşahitlerin belirlenmesi ve Kadın Kolları ile Gençlik Kollarının seçim çalışmalarının koordinasyonu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Öte yandan, sandık kurulu üyelerimize oy kullanımı ve sayımı esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda verilecek olan Sandık Güvenliği Eğitimlerinin önemine ve planlanmasına da vurgu yapıldı.

Toplantının kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, gündemle ilgili olarak Seçim İşleri Komisyon üyelerine ve İlçe Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi. İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlarımızdan, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları faaliyetleri hakkında bilgi alındı ve değerlendirmelerde bulunuldu. Dilek ve temennilerin ardından gerçekleşen fotoğraf çekimi sonrasında sona eren toplantıya iştirakları sebebiyle tüm katılımcılara teşekkür edildi.