loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE MECLİS ÜYELERİ İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

...
11 Ekim 2021 - Pazartesi

İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Savul ve Ali Sevinç, Kartal İlçe Başkanımız Ebubekir Taşyürek, Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimizin katıldığı toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur ba

İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Savul ve Ali Sevinç, Kartal İlçe Başkanımız Ebubekir Taşyürek, Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimizin katıldığı toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur başkanlık yaptı.

Toplantıda 2019 Yerel seçiminden bugüne kartal ilçesinde ve belediye meclisinde yapılan çalışmalar görüşüldü. Şimdiye kadar yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı İlçe Başkanımıza ve Meclis Üyelerimizi tebrik eden Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur, 2023 genel seçimlerinin Türk Siyasi date açısından tartışmasız en önemli kırılma dönemi olacağını, bu yüzden tüm mesaimizi seçimi kazanmaya yönelik harcamalı olduğumuzu ve mazlumların umudu Cumhurbaşkanımızı tekrar seçilmesini sağlamamız gerektiğini ifade etti.

Toplantıya katılım sağlayan Meclis Üyelerimizle meclis çalışmalarını istişare eden Yerel Yönetimler başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur, tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.