loading.gif
mobile-banner-bg

İL YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞININ İLÇE MECLİS ÜYELERİ İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR.

...
06 Ekim 2021 - Çarşamba

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında Kadıköy İlçe Başkanımız Fatih Kaya ve İlçe Meclis Üyelerimiz ile İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Dr. Maliki Ejder Batur Başkanlığında Kadıköy İlçe Başkanımız Fatih Kaya ve İlçe Meclis Üyelerimiz ile İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Aynı zamanda İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyeleri olan, İl Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Erkan Alemdar ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Savul’da toplantıda hazır bulundu.

Kadıköy İlçe Teşkilatlarının çalışmalarından ve Meclis Üyelerinin Kadıköy Belediye Meclisi’nde görüşülen tüm konulara hakim olmaları ve takip etmelerinden memnun olduğunu belirten Yerel Yönetimler Başkanımız Dr. Maliki Ejder Batur, İl Başkanlığı olarak Kadıköy İlçemizin her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi. 

Kadıköy İlçe Başkanlığımızda gerçekleşen Meclis Üyeleri İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı’nda kendilerini ifade etme imkânı bulan Meclis Üyelerimiz desteklerinden ötürü Yerel Yönetimler Başkanı Dr. Maliki Ejder Batur’a teşekkür etti.