loading.gif
mobile-banner-bg

İL SEÇİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI OLARAK İLÇE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

...
10 Eylül 2021 - Cuma

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI’nın, 39 ilçemizde yapmayı planladıkları genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantıları Avcılar, Beykoz ve Sancaktepe ilçelerimizle devam ediyor. İl Seçim İşleri Komisyon Üyeleri, 3 Kademe İlçe Seçim işleri

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI’nın, 39 ilçemizde yapmayı planladıkları genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantıları Avcılar, Beykoz ve Sancaktepe ilçelerimizle devam ediyor. İl Seçim İşleri Komisyon Üyeleri, 3 Kademe İlçe Seçim işleri Başkanları ve Mahalle Seçim İşleri Başkanları katılımları ile gerçekleştirildi.

rn

Bu toplantılar öncesinde İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile de istişarelerde bulundu ve İlçe Seçim Kurullarını da ziyaret etti.

rn

Önümüzdeki dönemlerde ve seçimler için yapılacak stratejik planlar ve yeni sandık eğitim modellemelerinin ele alındığı toplantılarda Seçim İşleri Başkanlığımız bünyesinde devam eden projeler hakkında bilgi vererek değerlendirmelerde bulundu.

rn

Başkanımız Av. Şengül KARSLI konuşmalarında “Geçmişten geleceğe bir yürüyüşün adıdır AK Parti. Öncelikli hedefimiz birbirimizi kazanmak dedik ve İlçe Seçim İşleri Başkanlarımızla bir araya geldik.

rn

 Biliyoruz ki AK Partide  siyaset yapmak bir mesuliyetin adıdır. 2023 de tarih yazacak İstanbul teşkilatımızla önümüzdeki süreci ve bugünden yapılması gerekenleri istişare ettik ve kendilerinden istifade ettik yol haritamız birlikte oluşturmaya devam ediyoruz.

rn

Çünkü bir akşam gezintisi değil bir istiklal yürüyüşü bizimkisi Türkiye’den başka vatanımız milletimizden başka sevdamız yok bizim.

rn

Ülkemizin bugüne kadar ki kazanımlarını korumak ve evlatlarımızın geleceği için 2023 zaferi boynumuzun borcu. Bunun için de daha güçlü daha fazla kenetlenerek zafere ulaşacağız inşallah” dedi.

rn

 

rn

 

rn

Toplantıların kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, 3 Kademe İlçe Seçim İşleri Başkanlarına ve Mahalle Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.