loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Pendik’te

...
10 Ekim 2022 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Yüz Yüze 100 Gün” kampanyası kapsamında Pendik’te ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Yüz Yüze 100 Gün” kampanyası kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İstanbul’un dört bir yanında devam eden kampanya sürecinde İl Başkanımız Pendik’te ziyaretlerde bulundu.

İl Başkanımız Kabaktepe’nin Pendik programına; İl Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız Ali Şirin, Belediye Başkanımız Ahmet Cin ve teşkilat mensuplarımız katıldı.

İl Başkanımız Kabaktepe öncelikle ilçe teşkilat mensuplarımızla buluştu. 2023 seçimlerine yönelik ilçe genelinde sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Teşkilat mensuplarına hitap eden İl Başkanımız Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü açıklamasına istinaden “İstanbul’un Milletimize, toprağımıza ve değerlerine uzak, yabancıya yakın olanların; halkımıza tepeden bakan jakoben zihniyetin dili bugün değişiyor ve bize benziyorsa bu AK Parti'nin başarısıdır.” dedi.

İl Başkanımız daha sonra Pendik’in caddelerini, mahallelerini gezdi. Vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet etti. Esnafları ziyaret edip onlarla hasbihal etti. Gençlerle hem konuştu hem de taleplerini dinledi. Halkın fotoğraf çekilme taleplerini ise geri çevirmedi.