loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kabaktepe'de Kahramanmaraş'ta

...
15 Şubat 2023 - Çarşamba

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Malatya’nın ardından Kahramanmaraş’a geçerek deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe deprem bölgesine gitti. Dün itibariyle Malatya’da incelemelerini tamamlayan Kabaktepe, ardından da Kahramanmaraş’a geçti.

Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta depremzedelerle bir araya geldi. Afetten etkilenen bölgeleri yerinde inceleyen İl Başkanımız Kabaktepe, depremzede vatandaşlarımızla da görüştü. Bölgede ilk günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren İstanbul Teşkilatımızın ve İlçe Belediyelerimizin faaliyetlerini inceledi. Yetkililerle görüşüp çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçi ve gönüllülerle bir araya gelip emekleri için teşekkürlerini iletti.

VATANDAŞLARIMIZIN HER TÜRLÜ İHTİYACI KARŞILANIYOR

İl Başkanımız Kabaktepe yaptığı açıklamada; “6 Şubat sabahı, Kahramanmaraş merkezli yaşanan bu büyük felâketi hiçbir zaman unutmayacağız. Bir milletin devletiyle nasıl yekvücut olduğunu tarih sayfaları yazacaktır. Depremzedelerimizin hiçbir ihtiyacını karşılıksız bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yardımlaşmanın, birlikteliğin, millet olmanın bilinciyle güzel günlere tekrardan kavuşacağız.” dedi.