loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kabaktepe Şile'yi Ziyaret Etti

...
08 Haziran 2022 - Çarşamba

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe Şile'ye ziyarette bulundu.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe Şile'ye ziyarette bulundu.

ŞİLE'NİN TEMİZLİĞİ İÇİN ŞOK TEMİZLİK EKİBİ

İl Başkanımız Kabaktepe, Anadolu Yakası'ndaki AK Partili İlçe Belediyelerimizden oluşan Şok Temizlik Ekibi'yle bir araya geldi. İstanbulluların tatil ve piknik yapmak için uğrak yerlerinden biri olan Şile'nin temizliği için kurulan Şok Temizlik Ekibi'nin çalışmalarını inceledi. İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Mercan Köşk'te ilçe teşkilatımızla buluştu.

ÜRETİMİ VE ÜRETİCİYİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Ardından Yeniköy Mahallesi'nde arıcılarla buluşan İl Başkanımız Kabaktepe, Çalışkanlığın, verimliliğin ve güzel neticelerin sembolü bal arısı. Şile’de arıcılık yapan vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her köşesi bereket olan bu topraklarda üretmeye ve üreteni desteklemeye devam edeceğiz. dedi.

Temiz çevre, yaşanabilir doğa anlayışıyla çevre dostu projeler kapsamında inşa edilen Şile 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

ŞİLE BEZİ ÜRETİM TESİSİNE ZİYARET

Ünü ülkemizin sınırlarını aşmış, el tezgahlarında dokunan, sağlık açısından da son derece kıymetli olan Şile Bezi Üretim Tesisi'ni ziyaret etti. İşçilerle sohbet edip Şile Bezi'nden yapılan kıyafetleri inceledi.

Ardından Gençlik Buluşması kapsamında Şileli gençlerle bir araya geldi. Programın son bölümünde ise Şile Ordulular Derneği ve Karadenizliler Derneği ile buluştu.