loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Kabaktepe Maltepe, Ümraniye Ve Üsküdar Danişma Meclisi’ne Katıldı

...
11 Ekim 2021 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe Maltepe, Ümraniye ve Üsküdar Danışma Meclisi’ne katıldı. Teşkilat üyeleriyle buluşan İl Başkanımız Kabaktepe, 2023 ve 2024 seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe; Maltepe, Ümraniye ve Üsküdar Danışma Meclisi’ne katıldı. Teşkilat üyeleriyle buluşan İl Başkanımız Kabaktepe, 2023 ve 2024 seçimlerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
Danışma Meclislerine MKYK Üyelerimiz, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İstanbul Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“GELECEĞİN BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’SİNİ KURACAK GÜÇ BURADA”
Millete hizmet davasına gönül vermiş teşkilatımızın kıymetli mensuplarına hitap eden
İl Başkanımız Kabaktepe, “Bu salondaki ruh; halkımızın istikbalini, hakikati savunmakta ve yüceltmekte gören ruhtur. Büyük ve güçlü Türkiye hedefini inşa edecek ruhtur. 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu hayata geçirecek, geleceğin güçlü Türkiye’sini kuracak güçtür. Bunu hep birlikte başaracağız. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarımıza ulaşarak başaracağız.” dedi.

“YALAN VR ALGILARA TESLİM OLMAYACAĞIZ”
Sahada daha fazla çalışma yürüteceklerini vurgulayan Kabaktepe, “Zaman, mekan ve insan mefhumu gözetmeksizin hak davamızı vatandaşlarımıza anlatacağız. Her şeyden önce Allah’ın rızası ve milletimizin rızası için yorulmadan çalışacağız. Muhalefetin yalan rüzgarına teslim olmayacağız. Gerçek dışı algılarla toplumu yönlendirmelerine müsaade etmeyeceğiz. Önce 2023 seçimlerini kazanacak, ardından da yarım kalan hesabımız İBB seçimlerini kazanacağız inşallah. 2024 seçimlerinden sonra İstanbul, yeniden hizmet belediyeciliğiyle buluşacak.” ifadelerini kullandı.