loading.gif
mobile-banner-bg

İL BAŞKANIMIZ KABAKTEPE, İSTANBUL BAŞKONSOLOSLARI’YLA BULUŞTU

...
04 Kasım 2021 - Perşembe

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul’da görev yapan Başkonsoloslar ile bir araya geldi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul’da görev yapan Başkonsoloslar ile bir araya geldi. İl Dış İlişkiler Birim Başkanlığımız tarafından organize edilen buluşmada İl Başkanımız Kabaktepe, “İstanbul’un en uzak mahallesinde yasayan vatandaşımızın sorunundan Mardin’de yaşayan gençlerimizin taleplerine, küresel bağlamda Afganistan’da yaşanan insani krizden tutun da Afrika’daki sosyo-ekonomik ve siyasi gelişmelere, Londra ve New York finans piyasalarındaki hareketliliğe kadar tüm gelişmeleri yakından takip ettik ve etmeye devam ediyoruz.” dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Dış İlişkiler Birim Başkanımız Fahri Şahin tarafından düzenlenen organizasyonda İstanbul Başkonsolosları’yla buluştu. Programa; İl Yürütme Kurulu Üyelerimiz de katıldı.

“ADİL DÜNYA DÜZENİNE İHTİYAÇ VAR”

İstanbul Başkonsolosları’na yaptığı konuşmada küresel ve bölgesel ölçekli konulara değinen Kabaktepe, “Çözüm bekleyen konuların yanında, daha güzel bir geleceği hep birlikte inşa etmek adına sizlerle 2023 yılına kadar sık sık görüşmek istiyor ve sorunların çözümüne katkı adına ortak aklın üreteceği çözümlere güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘Bizim anlayışımıza göre, dünyanın düzenini, kurtuluşunu ve mutluluğunu sağlayacak olan adalettir. Daha adil bir dünya için de umut ve güven veren bir küresel düzene ihtiyaç vardır.” vurgusu yaptı.

“HER ZAMAN İLETİŞİME HAZIRIZ”

Muhtemel sorunlar ve çözüm yolları noktasında iletişim kanallarının her daim açık olduğunu belirten Kabaktepe, “2023 hedeflerine hızla ilerlerken yerel ve küresel çapta sorunları birlikte değerlendirmek için çok daha sık bir araya geleceğiz. Bu süreçte ülkemizde görev yapan diplomatlar olarak karşılaşabileceğiniz muhtemel sorunlar ve çözüm yolları noktasında dış ilişkiler başkanlığımız her zaman sizlerle iletişime ve görüş alışverişine açık olacaktır. Sizlerle bir araya gelebilmeyi çok özlemiştik. Katılımınız ve bu muhteşem akşama katkılarınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.