loading.gif
mobile-banner-bg

İl Başkanımız Esenyurt İlçe Teşkilatımızı Ziyaret Etti

...
26 Haziran 2022 - Pazar

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Esenyurt İlçe Teşkilatımız ile kahvaltılı toplantıda buluştu. Gündeme ilişkin konuşan İl Başkanımız Kabaktepe 2023 seçimlerinin yaklaştığını anımsatarak, “Hiç merak etmeyin. Birlik, beraberlik içinde biz bu seçimi kazan

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Esenyurt Teşkilatı'nın ilçe binası konferans salonunda düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı. Programın ev sahipliğini Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer yaparken, programa; AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Özer, İl Başkanımız Kabaktepe'yi Esenyurt'ta ağırlamanın mutluluğunu yaşadıkların belirterek, Esenyurt'ta çok çalışkan bir ekiplerinin olduğunu söyledi. Özer, Esenyurt'taki sorunların çözümü için çalışıyoruz. Okullarımızın tamamlanması adına çaba sarfediyoruz. Teşkilat olarak biz göreve hazırız. Kadın kollarımız ev sohbetleriyle, gençlik kollarımız gençlerle iletişim kurarak, ana kademimiz, sandık kurallarımız ve bölge kanaat önderlerimizle birlikte biz de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimizi de gerçekleştiriyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde Esenyurt'u yeniden kazanacağız” dedi.

AK PARTİ GERÇEKLİĞİN FARKINDA

Programda konuşan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ise AK Parti'nin ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıların farkında olduğunu söyledi. Kabaktepe, “Ekonomide, üretimde, istihdamda aklınıza gelen birçok alanda Türkiye bugün bir yere geldiyse bunun sorumlusu AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren millletimizdir. Bir yerde isek plan yapanlarımız var proje üretenlerimiz var. Bunların farkında ve bilincinde olarak yol almamız gerekiyor. Eksiklik dünya hayatında elbette var. Birçok konuda eksikliklerimiz olabilir. Ama bunları yeniden tamir edeceğiz. 20 yıldır cumhurbaşkanımızın liderliğinde şunu gördük ki; ülkemizin her daim bir sonraki aşamada daha güzel, daha refah ve daha huzurlu bir ortama gelmesi için ciddi çaba gösteren bir teşkilatımız var. Bundan sonra da başarıyı birlik içinde yakalayacağız. Salgın krizi yaşadık, ekonomik kriz yaşadık, peşinden güvenlik krizi geldi. Dünya zor bir süreçten geçiyor biz de bundan nasibimizi alıyoruz. Bu zorlu süreçten çıkmak hükümet olarak bizim görevimiz. AK Parti bu anlamda gereken mücadeleyi gösteriyor. AK Parti kendini asla gerçekliğe kaybetmez. Şu an içinde olduğumuz status ne ise AK Parti bunun farkında olarak, çözüm üretmeye gayret etmektedir. Türkiye'yi içinde bulunduğu zorlu süreçten biz çıkaracağız. Ama şunu söylüyorum; dünyanın geçirdiği bu zorlu süreci en iyi şekilde yöneten ülkelerden biriyiz. Gene de gözümüzü olup bitenlere kapatamayız” dedi.

YENİ VESAYET PEŞİNDELER

Muhalefete yönelik de açıklamalar yapan İl Başkanımız Kabaktepe, “6 parti bir araya gelebilir, bizim bunla ilgili bir sorunumuz yok. Memlekette özgürlük var. Kılıçdaroğlu'nun Alevi kimliğine saldırdılar, ilk cevanı cumhurbaşkanımız verip eleştirdi. Biz özgürlükten yanayız. Kimseye bu anlamda zarar gelsin istemeyiz. Ama şimdi 6 masa deyince bir cumhurbaşkanı seçeceksiniz arkada 6 tane parti olacak. Cumhurbaşkanı 6 partiye mi gidip danışacak? Biz 20 yılda vesayeti yendik, bunlar yeni bir vesayet peşinde. Biz sivil vesayete de karşıyız. Bunu herkes iyi bilsin. Ben şunu biliyorum; seçim rüzgarla değil atmosferle kazanırız. Atmosfer tüm dünyada vardır, rüzgar ise bazı bölgelerde. Atmosfer için biz her kardeşimizle buluşmalıyız. Muhalefet gibi rüzgar değil atmosferin ta kendisi olmalıyız” ifadelerini kullandı.

HİÇ KİMSE ŞÜPHE ETMESİN

2023 seçimleri için de konuşan İl Başkanımız Kabaktepe, “Hiç kimse şüphe etmesin. Zaferimiz çok yakın. Biz birlik, beraberlik içinde oldukça kimse bizi yenemez. O yüzden rahat rahat söylüyorum. 2023 seçimlerini kazanacağız. Yine Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yapacağız. Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkenin bir kere daha başkanı yapacağız. Bizim için değil milletimiz için yapacağız, ülkemiz için yapacağız” dedi.