loading.gif
mobile-banner-bg

İBBye, Terörle İltisaklı Personel Tepkisi

...
28 Nisan 2022 - Perşembe

Terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu tespit edilen İBB çalışanın göz altına alınmasına ilişkin açıklama yapan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Millete hizmet edecek kurumlarda, terörle iltisaklı devlet ve millet düşmanlarının çalışması asla kabul edil

Terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu tespit edilen İBB çalışanın göz altına alınmasına ilişkin açıklama yapan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Millete hizmet edecek kurumlarda, terörle iltisaklı devlet ve millet düşmanlarının çalışması asla kabul edilemez. dedi.

Terör örgütü PKK ile bağlantılı kişilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe alındığı iddiası üzerine başlatılan inceleme devam ediyor. İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı inceleme sürerken önemli bir gelişme yaşandı. Belediyede sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan Şafak Duran'ın terör örgütü kamplarında kaldığı ortaya çıktı. Duran'ın, terör örgütü üyelerinden ele edilen dokümanlarda kırsal alanda çekilmiş fotoğrafları bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanımız Kabaktepe, Millete hizmet edecek kurumlarda, terörle iltisaklı devlet ve millet düşmanlarının çalışması asla kabul edilemez. Aziz İstanbul’umuz için böylesi vahim bir statusa şahit olmak oldukça üzücü. CHP'li İBB yönetimini; liyakate, şeffaflığa ve ciddiyete davet ediyorum. dedi.