loading.gif
mobile-banner-bg

Her Noktayı Teröristlerden Temizleyeceğiz

...
24 Ağustos 2022 - Çarşamba

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programları kapsamında Silivri’de ziyaretlerde bulundu. Silivrili hemşehrilerimizle bir araya gelen Bakanımız Soylu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, ka

İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen 'Yüz Yüze 100 Gün' programı kapsamında İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Silivri'de ziyaretlerde bulundu. Bakanımız Soylu’nun programlarına; İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve çok sayıda teşkilat mensubumuz eşlik etti.

BİZ, AVRUPA GİBİ SÖMÜRGECİ DEĞİLİZ

İlk olarak İlçe Başkanlığımızda teşkilat mensuplarımızla bir araya gelen Bakanımız Soylu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaçak göçmen meselesiyle ilgili yoğun bir mücadele yürütüldüğünü vurgulayan Soylu, “Osmanlı, binlerce kilometre öteye gitmiş, dostluğun, kardeşliğin, bir büyük devletin nasıl olabileceğinin örneğini ortaya koymuş. Gittiğimiz her yerde itibar ile karşılanıyoruz çünkü biz Amerika, Avrupa, Almanya, İngiltere gibi kimseyi sömürmedik. Kimsenin madenlerini almadık, çocuklarını köleleştirmedik. 5 vakit okunan ezan bize kardeşlik, dostluk ve yardımlaşmayı hatırlatıyor. Elbette ki kaçak göçü önleyeceğiz. Türkiye’nin bir kaçak göç merkezi haline getirilmesine fırsat vermeyeceğiz. Bu da Avrupa'nın bir projesi, 'Bize gelmesinler Türkiye'de kalsınlar.' Biz senin enayin değiliz.” dedi.

SURİYE SINIRINA 1.150 KM SINIR SUVARI YAPILDI

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa'yı bu kış zor günlerin beklediğini hatırlatan Soylu, Ukrayna'yı tahrik ederken iyiydi. Kim bu savaşın ne zaman biteceğini biliyor? Biz de Suriye savaşı başladığında ne zaman biteceğini bilmiyorduk. Türkiye büyük işler ortaya koydu 1150 kilometre sınır duvarı yapıldı göçmen, uyuşturucu kaçakçısı ve terörist gelmesin diye. Türkiye altyapısını çok güçlü yaptı. Eğer bu altyapısı güçlü olmasaydı Türkiye'yi yıkarlardı. Her on yılda darbelerle bizi 20 yıl geriye attılar. Türk-Kürt, Alevi-Sünni, başı açık-örtülü diyerek bizi bölmek için 50 türlü fitneyi ortaya koydular. Türkiye zaten yapmaz ama bir terör örgütüne destek verse dünyada bizi recmederler. değerlendirmesinde bulundu.

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK

Sınır içinde ve sınır ötesinde her türlü terörist unsurların yok edileceğini söyleyen Soylu, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Türkiye'nin gücünü, ABD ve Avrupa'yı arkalarına alarak zayıflatmaya çalışanlar bilsinler ki; Cumhuriyet'in 100. yılında, 29 Ekim 2023'te Gabar'ı, Cudi'yi, Bestler Deresi'ni, Ağrı'dan Van'a kadar her noktayı teröristlerden temizleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bakanımız Soylu, ilçe teşkilatımızı ziyaretlerinin ardından MHP İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. Akabinde Ortaköy ve Gazitepe mahallerinde vatandaşlarımızla buluştu. AK Nokta’yı da ziyaret edip halka hitap etti. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gören Bakanımız Soylu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın son durağında ise Silivri Belediyesi’ni ziyaret eden Soylu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile bir araya geldi.