loading.gif
mobile-banner-bg

Hem Saha Hem De Sandık Çalışmalarımız Devam Ediyor

...
04 Ekim 2023 - Çarşamba

İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen 3. Medya Buluşmaları programı gerçekleşti. Gazetecilerle birebir görüşen İl Başkanımız Kabaktepe, “Hem saha hem de sandık çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor” dedi.

İl Başkanlığımız tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Medya Buluşmaları’nın bu yıl 3’üncüsü düzenlendi. Medya camiasının önde gelen isimlerinin yer aldığı programa çok sayıda gazeteci katıldı. Yerli ve yabancı gazeteciler, medya yöneticileri ve köşe yazarlarının yer aldığı programa İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz de iştirak etti.

İl Başkanımız Kabaktepe tüm gazetecilerle tek tek selamlaştı. Masalarında ziyaret edip onlarla sohbet etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen programda gündeme dair konular da konuşuldu. Gazeteciler, izlenim ve değerlendirmelerini İl Başkanımız Kabaktepe’yle içtenlikle paylaştı.

Katılımcılara hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan İl Başkanımız Kabaktepe şunları söyledi;

“Seçim sürecinde basın mensupları ile birçok kez bir araya geldik, gelmeye de devam edeceğiz. Türkiye olarak 2023 Mayıs ayında dünya demokrasi tarihinde örnek teşkil edecek bir seçim gerçekleştirdik. Dolayısıyla milletimize ve tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Bizler hem mutfak çalışmaları hem saha çalışmaları hem de sandık çalışmalarına başladık, devam ediyoruz. İnşallah 2024 31 Mart’ta da Mayıs 2023’de olduğu gibi Türkiye’de AK Parti olarak en güzel sonuçları alacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 2029’a kadar AK Parti belediyeciliğiyle yeniden buluşulmasını sağlayacağız.”

MEDYA MENSUPLARINA İÇTENLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Hızın çok fazla söz konusu olduğu günlerden geçiyoruz. Bu süreci en yakından yaşayan sektör de şüphesiz medya sektörümüz. Enformasyonun, seçimin çok fazla hızlanmasına rağmen haberin hakikati ve değerinden kopmayan tüm gazeteci arkadaşlarımıza, köşe yazarından, muhabirinden, kameramanından, haber spikerinden tüm paydaşlarına içtenlikle teşekkür ediyoruz.”

Konuşmalarının ardından İl Başkanımız Kabaktepe, gazetecilerle ikili görüşmeye devam etti.