loading.gif
mobile-banner-bg

GÖNÜL ZİYARETLERİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

...
25 Ekim 2021 - Pazartesi

İlçe Sosyal Politikalar Başkanlıklarımız saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçelerimiz tarafından belirlenen Engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik ziyaretler kapsamında tespit edilen ihtiyaçlar İlçe Sosyal Politikalar B

İlçe Sosyal Politikalar Başkanlıklarımız saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçelerimiz tarafından belirlenen Engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik ziyaretler kapsamında tespit edilen ihtiyaçlar İlçe Sosyal Politikalar Başkanlarımız tarafından özveri ile sağlanmaktadır. Bu çalışmaların başlıcaları;

Bu kapsamda Çatalca İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız yaşadığı ev kötü statusda bulunan engelli bir vatandaşımızın evinin tamiratını gerçekleştirdi.

Esenyurt ilçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız Mevlit kandili dolayısıyla kıymetli büyüklerimize hediyeler ile ziyaretler gerçekleştirdi.

Ümraniye İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız ziyaretler kapsamında gelirken 80 engelli kardeşimize tekerlekli sandalye hediye etti.

Başakşehir İlçe Sosyal  Politikalar Başkanlığımız ise yetim çocuklarımıza süpriz doğum günü programları düzenledi.

Küçükçekme İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığımız ise görme engelli vatandaşlarımıza ve görme engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerde bulunan derneklere ziyaretler gerçekleştirdi.