loading.gif
mobile-banner-bg

Genel Merkezimizde Sosyal Politikalar İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı

...
10 Ekim 2022 - Pazartesi

Genel Başkan Yardımcımız, Sosyal Politikalar Başkanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu, İl Sosyal Politikalar Başkanımız Dr. Sevim Sayım Madak ve İl Sosyal Politikalar Komisyon üyelerimizi Genel Merkezimizde misafir etti. Sayın Genel Başkan Yardımcımızın başkanl

Genel Başkan Yardımcımız, Sosyal Politikalar Başkanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu, İl Sosyal Politikalar Başkanımız Dr. Sevim Sayım Madak ve İl Sosyal Politikalar Komisyon üyelerimizi Genel Merkezimizde misafir etti. Sayın Genel Başkan Yardımcımızın başkanlığında İstanbulumuzun Sosyal Politikalar alanında yapılan çalışmalar hakkında istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İstişare ve değerlendirme toplantında Sosyal Politikalar alanında 2022 yılında yapılan etkinlikler, çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler yapılırken, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi.

Genel Merkezimizde gerçekleştirilen toplantının ardından İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak öncülüğünde İl Sosyal Politikalar Komisyon Üyelerimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız İsmail Ergüneş, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Prof.Dr. Halis Yunus Ersöz ve Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir'i ziyaret ederek İstanbul'daki sosyal hizmetler, sağlık ve spor alanındaki çalışmalarımız hakkında kapsamlı istişarelerde bulundular.