loading.gif
mobile-banner-bg

Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

...
08 Temmuz 2022 - Cuma

Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sayın Av. Ali İhsan YAVUZ’un teşrifleriyle, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, İl Gençlik Kolları Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkan Vekilimiz, İl Kadın Koll

Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sayın Av. Ali İhsan YAVUZ’un teşrifleriyle, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, İl Gençlik Kolları Başkanımız, İl Kadın Kolları Başkan Vekilimiz, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlarımız ve İl Hukuk Komisyonu Üyelerimizin katılımlarıyla İl Başkanlığımızda gerçekleştirildi.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, 2023 seçimlerine İstanbul olarak büyük bir ekiple hazırlandıklarını belirterek göreve geldiğimiz günden bugüne kadar İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, hazırlanan faaliyet raporlarını takdim etti. Motivasyonu arttıran ziyaretleri ve yol gösteren katkıları için Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz teşekkürlerini iletti. Milletin emanetinin sorumluluğuyla 2023 zaferi için gayret etmeye devam edeceğiz dedi.

Genel Başkan Yardımcımız Seçim İşleri Başkanımız Sayın Av. Ali İhsan YAVUZ konuşmalarında, İstanbul İl Seçim İşleri Komisyonumuzla yaklaşık 3 saatlik güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Sorumluluk alanımızla ilgili iyi bir fikir teatisi oldu. AK Kadrolarımızın, meselelere vakıf, planlı ve programlı bir şekilde çalışıyor olmaları bizi ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek Genel Değerlendirme ve İstişare toplantılarının daha geniş katılımcılarla devam edeceğini söyledi.

Katılımcıların konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından görüş ve önerilerin dinlendiği programımız, katılımcılarımıza iştiraklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizle sona erdi.