loading.gif
mobile-banner-bg

Genel Başkan Yardımcımız Kandemir, Pendik'i Ziyaret Etti

...
28 Temmuz 2022 - Perşembe

Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir, Yüz Yüze 100 Gün projemiz kapsamında Pendik'te ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarımızla buluşup sohbet etti.

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” projesi kapsamında Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir Pendik'te bir dizi program gerçekleştirdi. Programlara; İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız Ali Şirin, Belediye Başkanımız Ahmet Cin ve ilçe teşkilatımız eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcımız Kandemir ilk olarak ilçe teşkilatımızla kahvaltı programında biraraya geldi. 3 Kademe İlçe Yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımıza, 2023 seçimlerine giden süreçte 7/24 esasına göre, özverili çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ardından Ahmet Çalık Spor Kompleksi Açılış Programı'na katıldı. Hayatını kaybeden milli futbolcumuz Ahmet Çalık anısına yapılan spor kompleksinin açılışını, Çalık ailesiyle birlikte gerçekleştirdi. Akabinde İlçe Kadın Kolları Teşkilatımızı ziyaret etti.

GENÇLİK KAMPINDA GENÇLERLE BULUŞTU

Daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Genel Başkan Yardımcımız Kandemir, esnaflarla sohbet etti. Birlikte çay içip gündeme dair konular hakkında hasbihal etti. Genel Başkan Yardımcımız Kandemir'in son durağı gençlik kampı oldu. Pendik Gençlik Kampı'na giden Kandemir burada gençlere hitap etti. 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptı. AK Parti hükümetleri döneminde ülkemize kazandırılan eser ve hizmetlerle ilgili kısa bilgilendirmelerde bulundu. Ardından sözü gençler aldı. Talep ve eleştirilerini, geleceğe dair beklentilerini paylaştılar. Paylaşılanları not alan Kandemir, gençlerin sorularını yanıtladı. Daha sonra program birebir sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.