loading.gif
mobile-banner-bg

Genç Hafızlarımızla Buluştuk

...
29 Nisan 2022 - Cuma

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, iftarını Tuzlada bir ailenin sofrasında sahurunu da 250 genç hafızımızla birlikte yaptı.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, iftarını Tuzla'da bir ailenin sofrasında sahurunu da 250 genç hafızımızla birlikte yaptı.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Tuzla'da bir ailenin iftar sofrasına misafir oldu. Aileyle birlikte iftar yapıp sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenip hediyeler verdi.

Ardından Nezir Yıldız'ı ziyarette bulundu. Dost meclisinde muhabbet etti. İl Başkanımızın bir sonraki durağı da Büyükçekmece oldu. Burada 250 genç hafızımızla buluşan İl Başkanımız Kabaktepe, birlikte sahur yaptı. Çocuklarla yakından ilgilenip sohbet etti. Hafızlık eğitimleri ve dersleri hakkında bilgi aldı. İl Başkanımız Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bu gece 250 genç hafızımız ile bir araya geldik. Her biri manevi dünyamızın geleceğini aydınlatacak parlak birer yıldız gibiydiler, içimize taptaze umutlar serptiler. Allah yollarını açık eylesin. dedi.