loading.gif
mobile-banner-bg

Fatma Sevim Baltacı’ya Veda

...
12 Şubat 2024 - Pazartesi

Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

İl Başkanlığımız önünde karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Baltacı için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Allah’tan geldik, Allah’a gideceğiz. 40 yaşında genç bir evladımız, kızımız. Haberi aldığımızda adeta vurulmuşa döndük. Ölüm, hayat hepsi bizim için bir imtihan. Bütün yol arkadaşlarına, dava arkadaşlarına sabır diliyorum. Haklarınızı helal ediniz. İnşallah bu yolda, o ebedi aleme inşallah Rabbimin müjdesine ulaşacak şekilde gidecek. Bütün ailesine sabırlar diliyorum.” Törene ayrıca TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Vekili Afkan Ala, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul İl Başkanımız Osman Kabaktepe, milletvekilleri, ve belediye başkanları da katıldı.

ACIMIZ TARİFSİZ

 İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe vefat eden İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı için bir mesaj yayınladı. İl Başkanımız Kabaktepe yayınladığı mesajda; “AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı’yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız. Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine başsağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.