loading.gif
mobile-banner-bg

En Büyük Gücümüz Teşkilatımız

...
18 Eylül 2023 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe; Fatih, Başakşehir, Üsküdar, Beylikdüzü, Bakırköy, Esenyurt, Kağıthane, Küçükçekmece ve Tuzla İlçe Danışma Meclislerinde teşkilatımızla bir araya geldi.

İlçe Danışma Meclislerinde teşkilat mensuplarımıza hitap eden İl Başkanımız Kabaktepe, 2024 yerel seçimleri için rehavete kapılmadan aralıksız çalışma vurgusu yaptı.

Seçim kampanyası sürecinde her bir teşkilat mensubumuzun emeğinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Kabaktepe, başarının teşkilatın güçlü çalışması sayesinde geleceğini belirtti. 

İSTANBUL'U AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ 

Kabaktepe, "Teşkilatlarımızın çalışkanlığı ve azmi ile Sayın Cumhurbaşkanımızın “aşkım, sevdam, yarim, yoldaşım, sırdaşım” dediği İstanbul’u, 31 Mart’ta özlediği ve hakettiği günlere kavuşturacağız. 2024 seçimleri ve İstanbul’un yeniden hizmete kavuşmasına yönelik vizyonumuzu daha da ileriye taşıdık. Partimizin güçlü teşkilatıyla el birliğiyle başaracağımıza olan inancımız tam. En büyük gücümüz, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğumuz güçlü teşkilatlarımızdır. Tıpkı 2023 seçimlerinde olduğu gibi ahdimizi yenileyip 2024 zaferi için de gür bir sesle Yeniden İstanbul diyoruz." dedi.