loading.gif
mobile-banner-bg

EKPSS Hakkında Bilgilendirme Programı

...
26 Mayıs 2022 - Perşembe

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezimiz tarafından Engelli vatandaşlarımızın kamuda istihdam edilmesi adına her yıl gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili önemli konuları bilgilendirmek amacıyla

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezimiz tarafından Engelli vatandaşlarımızın kamuda istihdam edilmesi adına her yıl gerçekleştirilen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) ile ilgili önemli konuları bilgilendirmek amacıyla online olarak program gerçekleştirildi.

Bilgilendirme programına İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, 22 ve 23. Dönem Milletvekilimiz ve Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva, önceki dönem ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Öztemel, İl Mevzuat Komisyonu Başkanımız Cemal Donat, İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyemiz Mehmet Karayağız ile EKPSS’’ye girecek engelli vatandaşlarımız katıldılar.

EKPSS hakkında genel bilgiler verilen online bilgilendirme programında katılımcı engelli vatandaşlarımızın soruları cevaplandırıldı.