loading.gif
mobile-banner-bg

Edirnekapı’da Şehitlerimizi Ziyaret Ettik

...
16 Nisan 2022 - Cumartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Şehitler Haftası kapsamında Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıp dua eden İl Başkanımız Kabaktepe, “Bu topraklarda bayrağımızdaki hilalimizin sayısı 1 oldu 2 oldu ama hilal h

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Şehitler Haftası kapsamında Edirnekapı Şehitliği’ni ziyarette bulundu. Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, mezarlıklara karanfil bırakıp dua etti. Şehitliğe ziyarete gelen şehit yakınlarını da ziyaret edip sabr-ı cemil dileğini ve saygılarını iletti.

“KANLARIYLA BU TOPRAKLARI VATAN KILAN ŞEHİTLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Şehitlik ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yapan İl Başkanımız Kabaktepe, “Mukaddes dinimiz, cennet vatanımız, aziz bayrağımız, kıymetli milletimiz en büyük emanetimiz. Bu emanete canı pahasına sahip çıkan, Peygamberlik makamından sonra en büyük makamın sahibi olan aziz şehitlerimize minnettarız. Bu topraklarda bayrağımızdaki hilalimizin sayısı 1 oldu 2 oldu ama hilal hiçbir zaman eksik olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz dünyaya da örnek oldu. Bunda en büyük emeği olan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Onları ve emanetlerini hiçbir zaman unutmayacağız. Devlet olarak, millet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehitlerimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“KARDEŞLİK HUKUKUMUZU HER DAİM MUHAFAZA EDECEĞİZ”

Şehit ve gazilerimizin kanlarıyla muhafaza ettiği bu topraklara her daim sahip çıkacaklarını vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, “Birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, bizi biz yapan değerlerimizi her zaman ayakta tutacağız. Milletimiz şehitlik makamının kıymetini de, şehitlerimizin değerini de çok iyi bilir. Bu topraklarda bin yıldır ezan sesi eksik olmadı elhamdülillah. Bundan sonra eksik olmayacak biiznillah. Farklılıklarımızı zenginlik olarak gören bir medeniyetin temsilcileri olarak bu topraklarda kardeşçe yaşamaya, birbirimizi hak ve hukukunu muhafaza etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

İl Başkanımızın Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaretine; İl Başkan Yardımcımız Sevim Sayım Madak, Eyüpsultan İlçe Başkanımız Muhammet Vanlıoğlu, Eyüpsultan Belediye Başkanımız Deniz Köken ve teşkilat mensuplarımız da eşlik etti.