loading.gif
mobile-banner-bg

Cumhurbaşkanımızın Katılımıyla İl İftarımızı Gerçekleştirdik

...
30 Nisan 2022 - Cumartesi

AK Parti İl Teşkilatlarımız 81 ilde eş zamanlı iftar gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığımızın iftar programına katıldı. 81 il teşkilatımıza canlı bağlantıyla hitap eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, AK Partide görev ü

AK Parti İl Teşkilatlarımız 81 ilde eş zamanlı iftar gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığımızın iftar programına katıldı. 81 il teşkilatımıza canlı bağlantıyla hitap eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, AK Parti'de görev üstlenmek, milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi geliştirmek, devletimizi güçlendirmek, dünyanın her yerindeki mazlumların ve mağdurların yanında yer almak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir. dedi. İl Başkanımız Kabaktepe ise, AK Parti olarak , umut olmaya, ümit olmaya, ilaç olmaya Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam edeceğiz. ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Teşkilatlarımız Türkiye genelinde eş zamanlı iftar yaptı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'dan tüm il başkanlıklarımıza hitap etti. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında programındaki konuşmasına, AK Parti 81 il teşkilatından canlı bağlantıyla kendileriyle birlikte olan dava ve yol arkadaşlarını en kalbi duygularıyla, muhabbetle selamlayarak başladı.

AK Parti teşkilatının ve Türk milletinin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Erdoğan, Allah'tan kendilerine gelecek yıllarda da hep birlikte sağlıkla, huzurla, esenlikle ramazan-ı şerife ve bayrama ulaşmayı nasip etmesini diledi.

2023 İÇİN DURUP DİNLENMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bugünkü programın aynı zamanda tüm teşkilatlarla bayramlaşmalarına da vesile olduğunu belirterek, şunları kaydetti: Salgının gölgesinde ve burukluğu içinde geçen iki yılın ardından hamdolsun bu yıl camilerin dolduğu, gönüllerin şenlendiği, kalplerin mutmain olduğu bir ramazan yaşadık. Dayanışmanın, yardımlaşmanın, kucaklaşmanın, kardeşliğin bereketi içinde geçen bu yılki ramazan ayını teşkilatlarımızın da çok iyi değerlendirdiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Ülkemizin tüm illerinde, ilçelerinde, mahallelere, sokaklara, hanelere dağılan teşkilat mensuplarımıza, iftardan sahura kadar süren gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Genel merkez kurullarından başlayarak tüm teşkilatların dahil olduğu bu faaliyetler sırasında, salgın döneminde arzu ettikleri yakınlığı kuramadıkları milletin de kendilerini özlediğini gördüklerini aktaran Erdoğan, Ramazan ayı milletimizle hasret giderdiğimiz, yüreklerin pasını sildiğimiz, karşılıklı muhabbetle meram dinlediğimiz ve meram anlattığımız, umutları canlandırdığımız bereketli bir dönem oldu. İnşallah bu ivmeyi kesintisiz bir şekilde devam ettirerek, Cumhur İttifakı olarak 2023 Haziran'ında hedefimize ulaşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız. Hep söylediğim gibi AK Parti'yi milletimiz kurmuştur. AK Parti'nin sahibi de istikamet belirleyicisi de milletimizdir. diye konuştu.

''AK PARTİ'DE GÖREV ÜSTLENMEK MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAK DEMEKTİR''

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, teşkilat mensuplarının AK Gençlik seninle gurur duyuyor diye seslenmesi üzerine, kendilerine Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Rabb'ime hamdediyorum. Ya Rabbi, bana böyle yol arkadaşları lütfettiğin için sana sonsuz hamdüsenalar olsun. şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Unutmayınız AK Parti'de görev üstlenmek demek herhangi bir makam, mevki sahibi olmak demek değildir. AK Parti'de görev üstlenmek, milletimize hizmetkar olmak, ülkemizi geliştirmek, devletimizi güçlendirmek, dünyanın her yerindeki mazlumların ve mağdurların yanında yer almak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir. Kadim davamızın bugünkü temsilcisi AK Parti'nin her kademesinde sorumluluk üstlenen bizler, eser ve hizmet yarışında bayrağı yeni nesillere teslim edene kadar bu vazifemizi hakkıyla yerine getirmekle mükellefiz.

DÜNYANIN DİKKATİNİ ÇEKEN BİR ÜLKE OLDUK

'Yılın her günü günün her saati milletimizle birlikte olmalıyız.' diyen Erdoğan, İstanbul'da 94 yılında yaktığımız meşale ile öne bu şehrin kaderini biz değiştirdik. Ardından 2002 yılında AK Parti'nin iktidara gelmesiyle bu aydınlığı tüm Türkiye'ye yaydık. Türkiye geliştikçe tüm bölgemizim tüm dünyanın dikkatini üzerinde toplamaya başladı. İnsanların çoğu Türkiye'nin yerini haritada göstermiyordu bugün Türkiye'nin adını bilmeyen, önemini duymayan pek az kişiye rastlayabilirsiniz. Biz bu azimle sınır ötesi harekatlardan bölgesel krizlerin çözümüne kadar hepsini gerçekleştirdik. Çünkü biz bu dirayetle size yar etmez dedikleri ne varsa ülkemizin kazanç hanesine ekledik.

KILIÇDAROĞLU'NA ELEKTRİK YANITI

Bay Kemal zihinsel bir karanlık yaşıyor. Akıllı sayaçlarla kim karanlıkta kim aydınlıkta bundan da bir haber.

6'LI MASADA 2023 KRİZİ

Kılıçdaroğlu, en son baklayı ağzından çıkardı ve faşist yüzünü ortaya koydu. Bunların tek derdi sürekli sallanıp duran 6'lı masalarını ayakta tutmak. Sadece menfaatte, görünüşte birleşenlerin taksimatta ayrılmaları kaçınılmazdır.

İSTANBUL'UN KADERİNİ BİZ DEĞİŞTİRDİK

Bunun için günün her saati milletimizle birlikte olmalıyız. İstanbul'da 1994'te yaktığımız meşaleyle bu şehrin kaderini biz değiştirdik. AK Parti'nin iktidara gelmesiyle aydınlığı tüm Türkiye'ye yaydık. Türkiye geliştikçe tüm bölgemizin dikkatini toplamaya başladı. Pek çok ülkede Türkiye'nin yerini haritada gösteremiyordu. Bugün başarılarını duymayan az kişiye rastlayabilirsiniz. Cumhuriyetimizin 1923'ten 2023'e kadar ki belirleyicisi biz olduk.

İBB'YE PKK KADROLAŞMASI YANITI: HESABINI SORACAĞIZ

PKK'yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediyeye doldurmanın gayreti içerisinde ve dolduruyor. Bunların da hesabını soracağız.

2023 HEDEFLERİMİZİ REKOR OY ORANIYLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

İl Başkanımız Kabaktepe ise programda yaptığı konuşmada, Sayın cumhurbaşkanım, emin olunuz ki, bugün bu mekanda sizinle aynı havayı teneffüs eden, aynı sofrada aynı aşı kaşıklayan, aynı davaya, aynı derde, aynı mücadeleye gönül vermiş olan İstanbullumuzun Ak Kadroları,dün olduğu gibi, bugün olduğu gibi... yarınlarda da sizin yanınızda, verdikleri sözün arkasında, şeksiz, şüphesiz, canla ve başla çalışmaya, bir bedel ödenmesi gerekiyorsa, o bedeli en önde ödemeye hazırdır. 2023 hedefimize hızlı adımlar ve büyük bir gayret ile koşarken,  fikirlerimizi seçmenlerimize içtenlikle aktarıyor, zorlama olmaksızın gönüllere dokunuyoruz. Algılarla değil, hakikatle konuşarak, gerçeği hakikatli bir dille ifade ederek yol alıyoruz. Biliyorsunuz daha önce ifade ettim, İstanbul sosyolojisi bizden yanadır. Yapmamız gereken gönüllere dokunmak Ak Gönüllerde ki sıcaklığı ve duyguları milletimizle paylaşmaktır. İnanıyorum ki, bunu başardığımızda, milletimiz dalga dalga, her zamankinden daha da büyük bir  teveccüh ile karşılık verecek ve 2023 hedeflerimizi rekor bir oy oranı ile gerçekleştireceğiz.