loading.gif
mobile-banner-bg

Cumhurbaşkanımız’dan Sürpriz Telefon! “Her Zaman Yanınızdayız”

...
15 Mayıs 2022 - Pazar

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle engelliler ve ailelerine yönelik piknik programı düzenledi. Programa telefon ile bağlanarak sürpriz yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Rabbimden s

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle engelliler ve ailelerine yönelik piknik programı düzenledi. Programa telefon ile bağlanarak sürpriz yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Rabbimden sıhhat, afiyet içerisinde bir hayat sürmenizi diliyorum. AK Parti, her zaman yanınızda hep yanınızda da olmaya devam edecek dedi.

İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle engelliler ve ailelerine yönelik piknik programı düzenledi. Başakşehir Şamlar Ormanı’nda düzenlenen programa; Genel Başkan Yardımcımız Jülide Sarıeroğlu, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Sosyal Politikalar’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sevim Sayim Madak, Başakşehir İlçe Başkanımız Sebahatdin Kayas, Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu, komisyon başkanlarımız ve üyelerimiz, teşkilat mensuplarımız, İstanbul’un 39 ilçesinden 1.000’i aşkın engelli kardeşimiz ve aileleri katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Sarıeroğlu, İl Başkanımız Kabaktepe ve İl Başkan Yardımcımız Madak, önce engelliler ve ailelerini ziyaret etti. İstanbul’un dört bir yanından gelen misafirlerimizi masalarında ziyaret edip sohbet etti. Hal hatırlarını sorup, sağlık sorunlarına ilişkin taleplerini dinleyip not aldı. Ailelerin ilgi ve alakadan mutlu oldukları gözlendi.

“ENGELLİLERİMİZİN LEHİNE DÜZENLEMELER YAPTIK”

Daha sonra kürsüden katılımcılara hitap eden Genel Başkan Yardımcımız Sarıeroğlu, “39 İlçemizden gelen engeli vatandaşlarımız ve aileleriyle birlikte gönül birlikteliği oluşturduğu çok güzel piknik organizasyonundayız. Hava çok güzel. Kardeşlerimiz çok mutlu. Biz AK Parti iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren engelli kardeşlerimizle gönül gönülle bir yolculuk yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaklaşık 20 yıldır engelli kardeşlerimizle birlikte devrim niteliğinde düzenlemeler yaptık. Bugün geldiğimiz aşamada bu düzenlemeler sayesinde engellilerimiz hayatın her aşamasında aktif ve etken olduğu görmek bizler için gurur verici. Engeli kardeşlerimizin mutluluğu bizim mutluluğu onların huzuru bizim huzurumuz. En kıymetli kardeşlerimizle bugünde birlikte engelliler haftası nedeniyle birlikteyiz şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Cumhurbaşkanımızı telefonla arayan Sarıeroğlu, misafirlerimiz ile Cumhurbaşkanımızı buluşturdu. Telefondan katılımcıları selamlayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, “Etkinliğin hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Rabbimden sıhhat, afiyet içerisinde bir hayat sürmenizi diliyorum. AK Parti her zaman yanınızda hep yanınızda da olmaya devam edecek dedi.

“BİR GÜN DEĞİL HER ZAMAN FARKINDAYIZ”

Etkinlikte konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Bu 20 yılın en temel felsefesi bir güne veya bir haftaya değil hayatın tamamına yarılan bir farkındalığın hep beraber Türkiye'de hem bireysel olarak toplumsal olarak hem de tüm vatandaşlarımızla hayatında yaşanabilir kılınmasıydı. Bu anlamda farkındalığı hakim kılmak maksadıyla da engelliler haftası vesilesiyle de birçok etkinlik gerçekleştirdik. Finalini de piknik şeklinde yapıyoruz ifadelerini kullandı.